top of page
15_edited.jpg

Hey There

Jag är glad att se dig här, välkommen till min värld!  Om du har följt mig ett tag kanske du har märkt att jag sällan förklarar min konst. För mig är abstraktionens främsta skönhet och fascination att alla tolkningar ligger i betraktarens öga. Mina tavlor är min värld där jag bjuder in dig. Så dyk in, utforska och njut! 

Kram ღ
 Agnes

"Min konst är en inbjudan för alla att dyka in i sin egen fantasi."

About Agnes

Agnes Winqvist är en samtida svensk - polsk konstnär bosatt i Linköping.

Agnes passion för musik, konst och kreativitet har varit en stark del av hennes identitet sedan hon var barn. Det var då som hennes resa genom kulturens och konstens ändlösa labyrinter började.
 

Agnes är utexaminerad från Musikgymnasiet i Polen i instrumental inriktning i cello klassen samt vokal inriktning i popsång, med en stor passion för konst, men även för alla andra kreativa projekt.

 

För Agnes är den största detaljen i hennes konst att lämna betraktaren med något att tänka på.

"Min konst är en inbjudan för alla att fördjupa sig i sin egen fantasi. Du själv bestämmer vad som just du ser på mina målningar. För mig personligen är varje tavla en påminnelse om tiden när den målades."

När Agnes inte målar, ägnar hon kvällarna åt att sticka eller virka varma mössor, vantar och massa annat för alla som älskar hennes handstickade accessoarer och plagg. 

Förutom konst och handstickade plagg, hjälper hon småföretagare med att skapa hemsidor. 

1662451303111_edited_edited.jpg

Choose Your Path

bottom of page