Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Mitt sätt att använda foam roller


Behov Att Skapa

Jag har en ständig längtan efter att ta mig till källaren där jag har min egen värld - mitt hobbyrum. Att komma på olika idéer, skapa nya inredningsdetaljer, göra om gamla vas, krukor eller mindre möbler samt testa nya konstnärliga tekniker är väldigt avslappnande. Det är en speciell känsla men det är jättesvårt att förklara.

 

Länge leve prylen!

Det som är avfall för dig kan lika gärna vara en resurs för någon annan ... för mig t.ex シ
När jag går på en loppis så får jag direkt massor av idéer på hur jag ska skapa något nytt av det gamla. Mitt hobbyrum är alltid fullt av "göra-om" prylar som jag hittar både på loppis och soprummet(!). Ibland slängs det otroligt mycket fina saker som skulle kunna komma till nytta för någon annan istället för att bli avfall. 
Ett tips - det bra om fungerande och hela saker säljs eller lämnas vidare till någon verksamhet som tar emot begagnade saker, släng inte de i sopprummet.


Foam Roller

För några veckor sedan, när vi fixade  "arbetsplats" för mina konstnärliga skapelser i källaren, hittade jag en foam roller i en av kartongerna. Viste direkt vad jag ska göra med den men stackaren fick vänta på sin tur. Nu är roller fixad till en fin vas som fick plats på mitt skrivbord hehe.


Videotutorial


Här delar jag min videotutorial så att du kan se steg för steg hur jag gör det och hur enkelt det är. 

Hoppas du fick lite inspiration i det här inlägget och att du testar idé samt delar i kommentarsfältet länk till dina inlägg som kan inspirera mig!

Förresten, alla mina DIY video publicerar jag direkt på TikTok samt Instagram och det tar lite tid innan jag skriver om det här på bloggen så om du vill vara en av de första som ser videon kan du jätte gärna följa mig på TikTok och/eller på Instagram 

@agnes_winqvist Jag lovar, snart måste jag börja ge bort alla grejer jag gör om pga platsbrist 🤦🏼‍♀️🤣 #diy #dekorationsidee #decoratingideas #inredningstips #fypシ ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz