Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Väggdekor av gamla ramarKreativitet är verkligen min största drivkraft

När jag tittar tillbaka på mitt liv så inser jag att kreativitet alltid har varit hjärtat i allt jag har tagit mig för. Det är när jag befinner mig i kreativa miljöer jag mår som allra bäst och känner störst mening med det jag gör. Kreativitet är verkligen min största drivkraft. Och detta är jag nog inte ensam om att känna, eller hur?

Upcycling av fotoramar

Upcycling är ett perfekt och klimatsmart sätt att uppdatera något man redan har hemma. Varför inte ge  dina ramar ett nytt liv genom att fräscha upp dem?

Jag ville ha en fin, unik väggdekor och kom på att jag gör det med mina gamla, vita IKEA ramar. 


Det enda jag behöver till mitt projekt är själva ramen så allt annat ska bort. Eftersom dominanta färger i mitt hus är beige och vit med guldiga detaljer så ramarna får en guld färg. Jag använder (för det mesta) en blank guld sprayfärg (se videotutorial)

Gör konst av ramar

Hur du sätter ihop ramarna är upp till dig, det är bara att använda fantasi. Jag hade 6 st ramar så jag gjorde två likadana "väggdekor" som hänger bredvid varandra. Men med 5 st ramar ( två - två och en i mitten) skulle det också se bra ut. Men det blir säkert ett annat projekt haha.Videotutorial

Här delar jag min videotutorial så att du kan se steg för steg hur jag gör det och hur enkelt det är. 

Hoppas du fick lite inspiration i det här inlägget och att du testar idé samt delar i kommentarsfältet länk till dina inlägg som kan inspirera mig!

Förresten, det skulle göra mig jätteglad om du vill följa mig på TikTok ;)
@agnes_winqvist När man har för mycket tid så kreativiteten tar över och man får nya idéer 24/7 🤦🏼‍♀️🤪🤣 #fyp #diy #diyideas #fördig #väggdekor #agnes_winqvist ♬ dance(256762) - TimTaj