Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

En liten vas av plastskedar


Glädje som drivkraft

En glad hjärna är en kreativ hjärna. I alla fall så fungerar det för mig. Glädje har en unik egenskap bland alla mina känslor: Den släpper bara på bromsen. Nu, för första gången efter flytt till en ny stad (för 11 månader sedan) känner jag nån slags glädje som gör att min kreativitet bara flödar igen. Äntligen!!!

Plastskedar

Plastskedar är ett billigt och roligt material där skeden blir som ett litet blomblad. Man kan hitta på massa fina idéer ex speglar, ljuslyktor, vaser och annat. 
Nuförtiden är det ganska svårt att hitta plastskedar eftersom man började ju med miljövänligt material istället för plast. Hittar du inte plastskedar så miljövänliga funkar lika bra.
På Dollar Store hittade jag stor paket (100 st) komposterbara skedar för 100 kr.

Bas till Vas

Du väljer bas beroende på vad du vill ha för resultat. Jag använde en liten burk som var kvar efter mina vitaminer till håret. 
I nästa steg måste du förbereda skedar genom att klippa bort skaften. Nu kan du börja det roligaste, nämligen limma fast skedar till burken och skapa din konst.
Videotutorial

Här delar jag min videotutorial så att du kan se steg för steg hur jag gör det och hur enkelt det är. 

Hoppas du fick lite inspiration i det här inlägget och att du testar idé samt delar i kommentarsfältet länk till dina inlägg som kan inspirera mig!  

Förresten, det skulle göra mig jätteglad om du vill följa mig på TikTok ;)