Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Dagarna bara flyger iväg


Har hamnat på efterkälken här på bloggen, men tiden har gått så fort och jag jobbar dubbelt så mycket än jag gjort förut. Det har varken funnits tid eller lust att sitta vid datorn de senaste månaderna. Dagarna bara springer iväg här. 
Jag är ju en sån här person som vill att det ska hända saker hela tiden för annars blir jag så rastlös och uttråkad men just nu går all energin bara på att jobba. Under de senaste månaderna hade jag ingen tid alls för att fortsätta alla projekt jag påbörjade innan flytt och det är väldigt frustrerande. Måste definitivt ändra rutiner (eller byta jobb) så att jag har lite mer tid.


Häromdagen hade jag och Loppan den bästa kvällen sedan vi flyttade hit.
Nu när jag är ensamstående mamma så är det väldigt svårt att hinna med allt man vill göra. Loppan behöver mig just nu och jag vet att pga jag jobbar så mycket så vi har inte så mycket mamma-dotter tid. Men den här kvällen var helt magisk, mysig och underbar med chailatte, marshmallows och "Grinchen – julen är stulen". Vi bestämde oss att ha minst en sån kväll varje vecka. Oavsett hur mycket jag har att göra så jag kommer att hålla mitt ord!!! Ingenting är viktigare än hon! 

Ibland måste man bromsa in i livet så att man inte missar det som är viktigt. Nu är det inte lång tid kvar tills Loppan väljer sina vänner före mig så jag måste njuta just nu av alla stunder hon vill mysa med mig. Och det ska jag göra.