Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

GASTON LUGA


- I samarbete med Gaston Luga -


Måste börja med att säga att ryggsäcken har inte riktigt varit min grej. Inte ens när jag var yngre och gick till skolan. I min garderob kommer du hitta väskor i vilken färg, stil och storlek som helst men bland mina väskor hade jag aldrig nån ryggsäck. Trodde aldrig att jag kommer ångra mig! Väskorna är ju sååå snygga men....

Häromdagen fick jag hem en ryggsäck från  Gaston Luga och tänkte aldrig att jag kommer säga det men jag blev kär direkt i den. Tror inte att den kommer få nån plats på hyllan eftersom jag tänker använda den varje dag. Den har snygg design, är super rymlig och har 13-16 tums datorfack vilket är jätteviktig för mig eftersom min dator har jag med mig alltid oavsett var jag ska. 


Här nedan får ni lite information om Gaston Luga och även en rabattkod agneswinqvist15 som du kan använda för 15% rabatt på allt hos GASTON LUGA. Med varje köp av en ryggsäck inkluderas en kostnadsfri plånbok Börs.


Gaston Luga

Gaston Luga skapades med en vision av att du ska kunna bära ditt liv​ ​med stil: en vision som företaget ständigt strävar efter att uppnå. Med rötter i Stockholm producerar de kvalitetsryggsäckar och tillbehör inspirerade av skandinavisk design och livsstil.


Designfilosofi

Deras produkter är utformade med både skandinavisk estetik och funktionalitet i åtanke. Genom att​ ​överbrygga klyftan mellan funktion och design vill Gaston Luga väcka din naturliga nyfikenhet och vara en​ ​engagerad följeslagare både på din nästa resa och under hela ditt liv. 
Tidlösa produkter som är inriktade på design, hållbarhet och flexibilitet. 

Gaston Luga: Carry your life effortlessly


Hållbarhet och Värdegrund

Vad säger Gaston Luga om det:

Gaston Luga grundades på insikten att det inte gick att få tag på ryggsäckar som inte bara är funktionella och mångsidiga utan också har en tidlös design. Med vårt ursprung i Stockholm arbetar​ ​vi inte bara hårt för att möta våra kunders behov utan vi har också integrerat våra skandinaviska rötter i varumärket - där hållbarhet är en av hörnstenarna.

Från allra första början har vi strävat efter ett medvetet tankesätt för att bidra till en​ ​bättre planet, som enligt oss är en ständigt pågående process. För att uppnå detta har vi​ ​kontinuerligt förfinat våra processer för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vi ser till att alla våra produkter tillverkas på ett etiskt sätt och vi är noga med att se till att​ ​alla använda material, liksom våra transportmetoder, har lägsta möjliga klimatpåverkan. Vi använder till exempel veganläder istället för animaliskt läder i alla våra produkter och alla​ våra kartongförpackningar är tillverkade med FSC-certifierat papper och tryckt med sojabläck.

Utöver det är vi sedan 2019 en koldioxidneutral organisation genom vårt partnerskap​ ​med Carbon Footprint Ltd. Vi har valt att kompensera för vår koldioxidproduktion genom att donera till Escarpment Environment Conservation Network (Esconet) till stöd för ett projekt att återställa lokala skogar i det Östafrikanska gravsänkesystemet Great Rift Valley i Kenya.

(Källa: Gaston Luga)