Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Lilac Frost


- I samarbete med Wella Professionals - 


Wella Professionals Color Fresh Mask

Wella Professionals nya Color Fresh Mask är ett unikt sätt att fortsätta din professionella salongsupplevelse hemifrån med tillfälliga färginpackningar. Med noga utvalda ingredienser och färger för professionella färgresultat, oavsett om du diskret vill förstärka naturliga färger eller experimentera med färgstarka nyanser som matchar din personlighet är Color Fresh Mask från Wella Professionals en vinnande produkt som kombinerar care + color för att fräscha upp din färg hemifrån.


Color 

Wella Professionals välkända semi-permanenta färg för ett synligt professionellt salongsresultat som gör ditt hår glansigt med vacker true-to-tone fading.


Care 

Vårdande inpackning med botaniska oljor som lämnar håret mjukt och hälsosamt samtidigt som den reducerar skador på ditt hår som kan uppstå när du borstar det


Min Åsikt
Jag fick hem att testa Color Fresh Mask Lilac Frost.
Generellt tycker jag att färgmasken var relativt bra! Håret blev otroligt mjukt och luktar gudomligt efteråt men ...... I jämförelse med silverschampoo skulle jag valt silvershampoo tyvärr. Likadan effekt, billigare och håller längre.