Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Too Good To Go - RÄDDA MAT, RÄDDA PLANETEN, SPARA PENGAR

1/3 AV ALL MAT SLÄNGS

Ingen gillar att se när mat slösas bort, men verkligheten är att det blivit så vanligt att det ibland kan kännas som en accepterad del i livet.

Matsvinn skapar en enorm belastning på planeten, helt i onödan. Hela skogar skövlas för att odla livsmedel som aldrig kommer ätas och forskare har upptäckt hur skadliga växthusgaser släpps ut när det hanteras på ett ohållbart sätt.

BÖRJA RÄDDA GOD ÖVERSKOTTSMAT TILL ETT BRA PRIS!

TOO GOOD TO GO app är nu världens största marknadsplats mot privatpersoner för överskottsmat. Den för samman användare med företag som har överbliven mat så den kan avnjutas istället för att kastas. Användare får god mat till ett kanonpris, företag når nya kunder och undviker onödiga kostnader och planeten har mindre matsvinn att hantera - en win-win-win helt enkelt.

Genom att rädda måltider via Too Good To Go bidrar du med en positiv förändring. En planet utan matsvinn är en bättre plats att leva på och tillsammans kan vi få det att hända.

HUR FUNKAR APPEN?

Ibland har matställen oväntat mycket mat över och kan behöva hjälp att rädda den. 
Du väljer en plats för att se vad som är tillgängligt i närheten (du väljer också hur många km från din nuvarande plats är du villig att åka att hämta din mat). Sen är det bara att bläddra och välja restaurang.  

Du vet inte exakt vad som finns i din värdekasse förrän du hämtar den. Detta ger matställena flexibiliteten att se till att ingenting går till spillo, och det ger dig en spännande och utsökt överraskning.

Många matställen har upphämtningstid precis innan stängning - så du vill inte riskera att komma för sent och missa tidsspannet. Du hittar din upphämtningstid i orderbekräftelsen i appen.

När din upphämtningstid har startat kommer det dyka upp en knapp, på din orderbekräftelse i appen, som du ska svepa till höger för att bekräfta att du fått din värdekasse. Det är viktigt att personalen på stället ser att du sveper ditt kvitto. 

Det är jätteenkelt att använda appen!

                                                       App StoreGoogle Play 

Jag och Loppan började använda appen för två veckor sedan. Vi köper både lunch och fika varje dag och är supernöjda! Förutom god mat vi räddar, sparar vi också OTROLIGT mycket pengar. Testa själv!


Inlägget är inte sponsrat på nått sätt!!! Jag får ingen ersättning för detta. Jag älskar appen och tycker att du borde också testa det här.