Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

NORDIC BLOOM Lumo


- I samarbete med Lumene -


Anti-wrinkle & Firm Moisturizing V-Shape Serum

Detta återfuktande mirakelserum hjälper omedelbart till att försköna utseendet av ansiktets konturer och ger huden ett fastare, jämnare och mer strålande utseende redan från första användningen. Produkten hjälper till att minimera framträdandet av linjer och rynkor och gör att huden ser fastare ut vid kontinuerlig användning. 

Den lystergivande och lätta formulan är berikad med innovativa Nordic Berry Pre-Retinol -komplex, patenterade quercetinrika nordiska lingonextrakt samt röda alger som gör huden fylligare. Och självklart är produkten vegansk. 

Minskar framträdandet av fina linjer och rynkor och får hudytan att se jämnare ut efter 2 veckors användning.


Min åsikt

Den här produkter är...ETT ABSOLUT MÅSTE i din skönhetshylla! 
Skön mot huden, stramar upp och återfuktar, lätt dosering, kladdar inte och luktar sååå fantastiskt gott!!!
Alltså jag kan sitta här och skriva bara positiviteter för att jag hittade inga nackdelar. Eller jo egentligen en sak som jag var irriterad på, nämligen varför flaskan var så liten haha! 
Jag är supernöjd med serumet! 

Testa själv!

Med koden 20NB får du just nu 20% på hela Lumenes Nordic Bloom Serie hos Lyko.se
Gäller till om med 31 Maj 2021.