Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

New Chapter in LifeJag har spenderat timmar på att fundera på hur jag ska återkomma till bloggande efter en lång paus och hur fan jag ska formulera mig. Jag bara säger det.....

När hjärtat går i tusen bitar

Man säger att tiden läker alla sår. Ja, det är sant, men det blir ju ärr.
I november har jag och Enrique gjort slut. Eller rättare sagt, jag har gjort slut. Så! Nu sa jag det.
Av all respekt för oss båda vill jag inte gå in på detaljer vad som har hänt eller hur sårad jag blivit.

När “att börja om igen” är att lämna allt bakom sig

4:e januari flyttade jag och Loppan från Nynäshamn till Linköping. Modig, kanske lite dum beslut men jag ångrar mig inte en sekund. Loppan trivs i nya skolan och skaffade redan nya vänner och hennes lycka är världens viktigaste just nu. Jag har hittad ett nytt jobb med nya fantastiska kollegor men....Kvällarna är värsta, särskild då när jag är ledig och Loppan sover. 

Känner mig så jävla ensam, jobbar dubbelt så mycket som jag gjorde i Nynäs så jag inte har tid att skaffa nya vänner här. Dessutom är det Corona-tid så det sociala är ännu svårare. Saknar mitt gamla jobb, mina älskade vänner och Nynäshamn i allmänhet.

Att börja om igen innebär att stänga tidigare kapitel. Det betyder inte att man flyr från det förflutna.

Alltså tro inte att negativa tankar tog över, du vet ju att jag är kanske en av världens positivaste tjejer, men det händer mycket grejer varje dag så jag hinner inte bearbeta allt.

Det har gått redan tre månader i det nya. Försöker bygga upp min lilla imperium på nytt, på ett nytt ställe. Det är mycket som suger energi ur en när man försöker starta ett helt nytt liv och det förflutna dröjer kvar bakom mig som stanken av skit. När det NYA har redan tagit tag i min hand och försöker dra mig mot framtiden, försöker det förflutna dra mig i benet tillbaka till det gamla.

Under senaste tre månaderna hade jag varken lust eller tid att öppna min dator. Jag är inte klar än med alla flyttkartonger, lägenheten är inte än inred så som jag vill det. Det saknas både lust, idéer och cash att inreda 4 rum så det slår på tankarna ännu hårdare. En dag har man allt som man ville ha och som man byggde upp på flera år och en annan dag står man i ett främmande ställe med tomma händer och helt ensam.

Skit jobbigt men nu när solen tittar fram kommer styrkan tillbaka. Ibland behöver saker förändras för att man ska uppnå lycka och balans. Jag kommer säkert att klara det!

Jag har ju dig här :)

Kommentarer

 1. *förflutna dra mig i benet tillbaka till det gamla*
  Då kanske du ska tänka ännu mer då du säger att styrkan är på väg tillbaks att annullera all i förflutna, för en sån fin och rak dam som du är , så kanske du ska börja sluta att titta i backspegel.
  För tillfället är jag anonym men inom en snart framtid kommer du och jag inte endast arbeta tillsammans utan kanske....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du har rätt att man måste släppa taget om det förflutna att kunna gå vidare. Det är svårt måste jag säga och det går inte så bra för mig. Kanske borde testa meditation, yoga eller nåt haha :D


   Du skriver:
   "För tillfället är jag anonym men inom en snart framtid kommer du och jag inte endast arbeta tillsammans utan kanske...."

   Mitt svar:
   Vadå kanske???? Kanske vadå??
   Min snart framtid är redan väl planerad, förresten... Vill du veta två av några värderingar som är mina personliga, absoluta favoriter? Det är MOD och ÄRLIGHET.
   Det är varken MOD eller ÄRLIGHET att gömma sig bakom anonymitet, det är snarare FEGHET.

   Radera
 2. att gömma sig bakom anonymitet, det är snarare FEGHET

  Nej , jag vill ge dig tid att lämna ditt förflutna , ex osv, vill bara inte vara i vägen och önskar lära känna dig bättre, våra vägar har redan korsats och vem vet det kan utvecklas mer än kollegor på ditt nya arbete.

  Ge dig lite tid att hitta din ro , med yoga eller meditation så får vi se vad vi kan hitta....

  SvaraRadera

Skicka en kommentar