Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Mirabelle - WIX webbplatsmall


Nu är jag klar med min nästa WIX webbplatsmall - MIRABELLE !
Mallen är redan tillgänglig i BUTIKEN


Precis som " The Essence of Love" är "Mirabelle" en vacker, feminin och modern webbplatsmall. WIX webbplatsmallen är helt anpassningsbar, man kan ändra färger, teckensnitt, bilder och alla layoutelement så att mallen passar ditt företag eller blogg!


Sidor som ingår:Du behöver inte kunna förvirrande kodning! Redigering är enkelt och roligt med Wix intuitiva drag-and-drop-editor. Du kan enkelt ändra text, foton, knappar, meny, typsnitt, färger, sidor och mer för att göra mall till ditt eget.Det är bra alternativ för dig som behöver ha en professionell hemsida men har inte stor budget. Med mina mallar kan du spara tusenlappar!!!!!!

Låt mig räkna åt dig:WIX-konto

Konto hos WIX är gratis och du kan starta så många hemsidor som helst men om du vill koppla in egen domän, ha bokningssystem eller webshop på en/flera av dina webbplats/hemsida måste du uppgradera just den hemsida. WIX har flera olika paket både för privat personer (kostnader från 45 kr) och företag (från 170 kr)

Business Unlimited kostar bara 25 € /månad (ca 250 kr)
Business VIP - 35 € / månad (ca 350 kr) om du betalar för hela året direkt så får du även egen domän på köpet


Mall

Mirabelle innehåller fem färdigdesignade sidor. Det ända du måste göra är att byta ut logo, bilder, text, tjänster och blogginlägg. Kan du inte göra det själv så erbjuder jag SERVICE - Anpassning av mall som kostar från 1295 kr och pris bero på vad du behöver hjälp med.

Mall - 650 kr
Service - mellan 1295 kr - 3595 krDomän

Kanske du vill ha din egen domän och det kostar ca 130 kr/år (t.ex hos webbsupport, One etc)


Sammanfattning


Mall - 650 kr (engångskostnad)
Service - Basic - 1295 kr (engångskostnad)


Total engångskostnader för en professionell hemsida - 1945 krDomän - 130 kr/år
WIX Business Unlimited - ca 3000 kr /år

Årskostnader för domän och uppgraderad WIX-konto - ca 3130 kr/år men betalar du för WIX Business för hela året direkt så får du domän på köpet då kostnader blir ca 3000 kr/år