Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

GIVEAWAY


Varje månad får jag hem ca 10 skönhetsprodukter från två boxar - Goodiebox och Glossybox. Förutom det får jag dagligen skönhetsprodukter från sponsorer. Både sminkväska och sminkhylla har tyvärr begränsad plats och nu börjar det bli ganska trångt där. Dessutom alla skönhetsprodukter har ju sitt "bäst före - datum" och jag kommer inte hinna använda allt. Ibland händer det också att jag får produkter jag redan har.

I senaste Glossybox fick jag bl.a Magic Jade Roller från Mélusine Paris och i Goodiebox - Face Cream från Goodiebox Essencials. De två godingar vill jag ge bort! Vill du vara med och tävla?

Så här gör du

1. Motivera varför just du borde vinna Jade Roller och Face Cream 
2. Dela det här inlägget (eller länka) på din blogg eller Facebook

Din motivering skickar du till agnes.winqvist@gmail.com med ämne: GIVEAWAY
Skriv också på vilka sociala medier du delade inlägget och bifoga länk.


Jag väntar på ditt svar till 7 oktober kl 23:59


8 oktober läser jag och Loppan alla svar och väljer vinnare. Vinner du så kontaktar jag dig via mail.

Lycka till!