Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

The ‘I’m Feeling Myself’ Box - Goodiebox No 15Visste du att 95% av alla kvinnor känner sig otillräckliga minst en gång om dagen? Det betyder att minst en gång om dagen, känner vi kvinnor att vi inte gör rätt, att vi inte är bra nog eller att vi inte lever upp till det som förväntas av hur en kvinna ska vara. Det är slut med det! 

Goodiebox tycker att vi kvinnor ska hyllas. Vi kvinnor ska sträva efter lycka och förstå att vi har absolut inget att ursäkta oss för. Så skippa middagsbjudningen, låt Ipad:en vara förälder för en stund och ta en välförtjänt Me-time för dig själv. Vi ska inte behöva känna att vi måste förtjäna vår lycka eller ha dåligt samvete för att vi inte alltid gör allting perfekt. Det finns tillräckligt med människor som försöker styra vad du ska göra, hur du ska vara, hur du ska se ut. Strunta i det! Tiden är inne för ”sorry not sorry”. 


Denna månadens box  har fokus på dig! Så vad vill du göra, vad gör dig lycklig? 

The ‘I’m Feeling Myself’ Box - värde 925 kr , 5 produkter (4 full size) + en gratis
Happy Invite är tillbaka så jag är glad att jag kan ge dig 25% rabatt på din första box. 
(psst...  I DET HÄR INLÄGGET visar jag dig hur du kan skapa en enkel GIF som den här ↑ )1. MOSHI MOSHI MIND - Mind Roller - Double Sided Jade Roller

full size
Rek. pris: 565 kr

Fortsätt rulla, rulla, rulla. Mind Roller från MOSHI MOSHI MIND är tillverkad av natursten jade och hjälper till att dra åt och tona ansiktsmuskler, förfina porer och mycket mer. En enkel och avkopplande behandling som ditt ansikte kommer att tacka dig för! Man använder den 5-10 minuter varje dag. Det går att använda med eller utan serum eller fuktighetskräm med utåt och uppåt. 2. MASQUE ME UP - Hemp Sheet Mask

full size
Rek. pris: 55 kr

Avslappnande organisk och vegansk sheet-mask, med tillsatt serum som innehåller naturliga, fuktgivande och regenererande ingredienser från Hampafrön, som har en närande effekt på huden. 
3. EVOLUDERM - Smoothing Foot Scrub

full size
Rek. pris: 75 kr

Få glada fötter med fotskrubben från Evoluderm! Det fungerar effektivt mot kallus utan att torka ut huden. Vulkaniska berg partiklar i kombination med Sheasmör säkerställer perfekt exfoliering för att få felfria fötter och hällar. Använd på torr eller fuktig hud, särskilt med fokus på de grövsta områdena och skölj med vatten. För bästa resultat, avsluta med att återfukta fötterna.
4. HUMAN + KIND - Body Soufflé

full size

Rek. pris: 175 kr

Denna himmelska 2-i-1-kroppssoufflén av Human + Kind är som en omedelbar vistelse för ditt sinne och kropp. Speciellt utvecklad för känslig och torr hud. Den absorberar snabbt och lämnar huden supermjuk vid beröringen. Den är dessutom vegansk.5. RITUALS - Namaste Velvety Smooth Cleansing Foam

Rek. pris: 140 kr for 125 ml

Holy lotus är den indiska symbolen för renhet, skönhet och visdom, tre gånger som vi inte har något emot att vara en del av vår hudvårdsrutin. Det tvålfria rengörings skummet tar inte bara bort föroreningar utan hjälper också till att bekämpa dagliga föroreningar. Det friskar upp och återfuktar huden under resten av din rutin. Använd morgon och kväll, massera in i våt hud och skölj med ljummet vatten.6.  TRUE GUM - NATURLIGT TUGGUMMI Plast Fri

Rek. pris: 20 kr


True Gum är ett naturligt tuggummi helt utan plast, tillsatt socker, konstgjorda smakämen eller konserveringsmedel. Det är 100% biologiskt nedbrytbart och vegan. Då dagens tuggummi är fyllda med petrokemikalier (plast), aspartam (ett artificiellt sötningsmedel) och BHA (syntetisk antioxidant) är True Gum ett bra alternativ för dig som gillar tuggummi. True Gum är tillverkat på en bas av naturlig chicle gummi och växtbaserat sötningsmedel.

Var stolt över att vara dig själv och göra dig. Det är dags att vara ’sorry, not sorry’. Denna månadens Goodiebox handlar om att känna in dig själv - så fortsätt att göra dig!


Läs mer om Goodiebox HÄR och signa upp för en prenumeration.
Ingen bindningstid - du kan avsluta din prenumeration när du vill. Du betalar 199 kr per månad och varje månad får du en box med produkter till ett värde av minst 750 kr.
Om du beställer via min länk får du 25% rabatt på din första box!