Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

MIXA DIN EGEN MÜSLI (OCH HÄMTA EN GÅVA FRÅN MIG)

- Inlägget innehåller annonslänkar  -

VAD ÄR MYMUESLI OCH VAD ÄR SÅ SPECIELLT MED MYMUESLI?

MyMuesli är världens första företag som erbjuder möjligheten att mixa en alldeles unika och personlig müsli online. Alla ingredienser är 100% ekologiska och så gott som det går närproducerade. Med mer än 80 ingredienser finns det mycket att välja på för din mix! Gör din personliga müsli!
Du kan även välja en av färdiga müsli eller ekologiska gröt.

EKOLOGISKA INGREDIENSER

MyMuesli använder endast ingredienser från ekologiskt certifierade odlingar.

MER ÄN 80 INGREDIENSER I MYMUESLI MIXER

MyMuesli mixar din favoritmüsli med mer än 80 olika ingredienser

566 BILJARDER MÖJLIGA MÜSLIVARIATIONER

Med 566 biljarder möjliga müslivariationer finns det något för alla.

MER ÄN 20 FÄRDIGMIXADE MÜSLIS

Granola, Protein-müsli eller Superfruit - prova över 20 olika müslis. Färdigmixade och oemotståndliga.


TITTA VAD JAG HAR TILL DIG

PERFEKT FÖR ATT PROVA – 6 EKOLOGISKA MÜSLIS PÅ KÖPET

För endast en kort period kan du få ett prova-på-paket med 6 mumsiga sorter eko-müsli gratis! Upptäck sorterna Blackberry Granola, Paleo Coconut Crunchy, Superfruit-, Superchoc-, Strawberry Cheesecake- och Berry White Choc müsli. 
Hoppas du blir nöjd med din müsli, precis som jag och Loppan är!
Vill du testa eller modifiera min och Loppans MIX? Varsågod ツ