Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Glossybox "Birthday Edition" - Augusti 2020


- Inlägget innehåller affiliatelänkar -


Glossybox fyller 9 år och firar det med en födelsedagsbox!!! Månadens specialdesignade box är ett lyxigt födelsedagspaket fyllt med massor av skönhetsglädje. Dessutom lanserar Glossybox sin egen hudvårdsserie så i boxen får man testa GLOSSYBOX Skincare Eye Boost Cream!

Augustiboxen bjuder på allt från återfuktande hudvård till skimrande makeup. Du kan skapa en look perfekt för både vardag och fest med fokus på naturligt glow.


1. GLOSSYBOX SKINCARE Eye Boost Cream

Originalprodukt: 199 kr /15 ml för prenumeranter, 249kr/15 ml för övriga

Exklusiv nylansering! Eye Boost Cream har en lätt, snabbabsorberande formula som effektivt motverkar mörka ringar och reducerar svullnad. 100% vegansk.2. REALHER Matte Liquid Lipstick "Birthday Edition"

Originalprodukt: 130 kr/2,5 ml

Kicka igång festen med ett  nytt favoritläppstift. Realher's Bitrhday Edition-läppstift har en högpigmenterad, flytande formula som håller länge och ger en sidenmatt finish utan att torka ut. Prefekt för alla tillfällen!3. MODELCO Liquid Metal Eyeshadow

Originalprodukt: 175 kr/4ml

Ta din ögonmakeup till nästa nivå med det innovativa australiska märket ModelCo. Det silkeslena flytande ögonskuggan har en lätt formula som ger en vacker, metallisk effekt.4. BRUSHWORKS HD Wonder Comlexion Sponge

Originalprodukt: 69 kr/st

Skapa en professionell make up med denna latexfria 3-i-1 svamp som kan användas fuktig ekker torr. Den stora, rundade sidan passar perfekt att aplicera foundation med, platta sidan till contouring och spetsen runt ögon och näsa.


5. ORIGINS GinZing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer

Originalprodukt: 345 kr/50ml

Ge huden lyster och fukt med en färgad dagkräm som naturligt smälter in och anpassar sig till din hudton. Den lätta formulan med energirikt koffein och panaxginseng ger huden nytt liv samtidigt som SPF40 skyddar mot UV-strålning.Läs mer om Glossybox och signa upp för en löpande prenumeration eller en tidsbestämd 3, 6 eller 12 månadsprenumeration. 

OBS! Glossybox har en månads uppsägningstid på löpande månadsprenumerationer.
Du betalar 159 kr per månad om du väljer löpande prenumeration och varje månad får du en box med fem utvalda produkter.

Efter att du testat produkterna kan du recensera dem och bli belönad med GLOSSYCredits som kan användas som betalmedel när du köper nya prenumerationer eller Limited Edition-boxar från Glossybox. Du kan även använda GLOSSYCredits För att köpa skönhetsprodukter på Lookfantastic.se!

Om du tecknar din prenumeration via min länk får du 20% rabatt på din första box!

Happy Shoppiny & Stay Glossy!