Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

World Of Beauty - Min första Glossybox - Juni

- Inlägget innehåller affiliatelänkar -
I förra veckan signade jag upp mig på en ny prenumeration på Glossybox och nu har min första box kommit! Denna månad har Glossybox samlat beauty från jordens alla hörn i ett ljuvligt sommarkit. Allt man behöver finns packat i Glossybox.

Min junibox har ett värde över hela 1300 kr och är fylld med fem spännande skönhetsprodukter (plus 2 bonusprodukter) från Frankrike till USA och England.


1. BANG BEAUTY Felt Tip Precise Eyeliner

Originalprodukt: 195 kr /1,8g

SOFT SUMMER EYES

Sätt ögonen i fokus och skapa sommarens finaste ögonmakeup med den perfekta, flytande eyelinern från amerikanska Bang Beauty. Den vattenfasta eyelinern har en smal spets som gör det enkelt att skapa fin look med hög precision, från diskreta inramningar till dramatiska cateyes.


2. TRIFLE COSMETICS Lip & Cheek Jam

Originalprodukt: 150 kr /6ml

DELIKAT DUO

Delikat duoprodukt för både kinder och läppar från brittiska Trifle Cosmetics. Den vattenbaserade formulan ger en skir rosa nyans, perfekt för en naturlig, rosig sommarlook.


3. DE BRUYÉRE After Sun Gel "Aloe Vera"

Originalprodukt: 205 kr /50ml

LUGNA & ÅTERFUKTA MED AFTER SUN

Efter en varm sommardag är det skönt att avsluta dagen med after sun. De Bruyérs After Sun med aloe vera och E-vitamin både återfuktar och lugnar huden. Den lätta gelen sjunker genast in och ger en underbart svalkande känsla samtidigt som den bevarar solbrännan längre. Huden känns mjuk och fräsch!


4. EUCERIN Sun Dry Touch Gel-Cream Ultra Light SPF30

Originalprodukt: 229 kr /200ml

MATT & SILKESLEN HUD MED EFFEKTIVT SOLSKYDD

Effektivt solskydd för kroppen som ger en silkeslen känsla. Den ultralätta, kladdfria formulan absorberas snabbt och är vattenresistent samt sandavvisande. Kan användas av hela familjen (testad från 3 år). Precis som Eucerins övriga solskydd är den Hawaiian Reef Safe och fri från ingredienser som octonoxate och oxybenzobe för att inte skada korallreven.


5. BIORÉ Deep Cleansing Charcoal Pore Strips

Originalprodukt: 75 kr /6st

RENA PORERNA MED KOL

Frigör dina porer! Dessa japanska näsplåster innehåller naturligt kol som hjälper till att absorbera överflödig talg och pormaskar, likt en magnet. Huden blir ren, fräsch med tre gånger mindre fett! 


6. ORYZA BEAUTY Opaline Flawless Highlighter

Originalprodukt: 235 kr /6,5g

CHAMPAGNE PEARL

Lystergivande veganskt krämigt stift som ger huden ett vacker glow. Man kan använda den som highlighter eller bronzer, den passar varje hudton. Vitamin E och risextrakt skyddar och återfuktar huden.


7. LIBRESSE PureSensitive Intimate Wips

Originalprodukt: 219,90 kr /22st

INTIMVÅRD FÖR KÄNSLIG HUD

Intimservetter framtagna för den känsliga huden, för en snabb uppfräschning. Milda ingredienser gör skonsamt rent utan att störa pH-balansen.Läs mer om Glossybox och signa upp för en löpande prenumeration eller en tidsbestämd 3, 6 eller 12 månadsprenumeration. 

OBS! Glossybox har en månads uppsägningstid på löpande månadsprenumerationer.
Du betalar 159 kr per månad om du väljer löpande prenumeration och varje månad får du en box med fem utvalda produkter.

Efter att du testat produkterna kan du recensera dem och bli belönad med GLOSSYCredits som kan användas som betalmedel när du köper nya prenumerationer eller Limited Edition-boxar från Glossybox. Du kan även använda GLOSSYCredits För att köpa skönhetsprodukter på Lookfantastic.se!

Om du tecknar din prenumeration via min länk får du 20% rabatt på din första box! 

Happy shoppiny & stay glossy!