Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Skrivbords Makeover


Med dekorplast och lite fantasi kan man komma långt och det behöver inte kosta mycket!

Gamla Ikea Skrivbord

Det här skrivbordet köpte jag till min dotter för ca 9 år sedan. Nu fick jag skrivbordet tillbaka pga platsbrist. Dekorplast

För några år sedan skulle jag säkert måla skrivbordet men inte längre. 
På Vinylahem finns det massor av fina dekorplast. Jag köpte vit och rosa (i matt ) , samt guld (metallic) då ville jag uppnå lite "lyxigare" utseende.


Det är inte svårt, jag lovar! Jag gjorde det på en kväll och det tog för mig ca två timmar. 
Jag är jätte nöjd med resultatet och dessutom sparade pengar. Istället för att köpa ett nytt skrivbord  köpte jag en ny stol som matchar skrivbordet!Har du tröttnat på några av dina möbler? Prova att förnya dem innan du köper något nytt. Det behöver inte vara svårt!