Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Skapa ROSE GOLD text i Photoshop - DIY


Häromdagen träffade jag en av mina vänner och hon frågade mig om tips på hur man skapar guld text för t.ex. bilder man delar på sociala medier.
 
Hmm.... Hur ska jag berätta och förklara till en person som har absolut igen aning om Photoshop , hur man gör detta utan att visa hela processen på dator? Nej, det går inte!

En tanke slog mig då! Det finns säkert många tjejer (och killar) som - precis som min vän - vill skapa egna texter med roseguld gradient men vet inte hur. 

Om du är en av de så oroa dig inte längre! Det är inte svårt! Jag funderade på att skriva "steg för steg" tutorial men tror att med en video blir det lättare för dig. 


Rose Gold Gradienter


Innan du börjar med Photoshop, måste du hitta en roseguld bakgrund som du ska använda i din text . På nätet kan du hitta massor, men kolla alltid om du inte behöver be om tillstånd att använda bilden.

Jag har förberett fil med 12 rose gold gradienter som du får ladda ner helt gratis om du vill. 

Länken nedan leder till min Google Drive och öppnar fil med 12 gradienter. Du får antingen ladda ner alla 12 eller välja den du gillar mest. Varsågod! :)Skapa ROSE GOLD text i Photoshop - DIY

Och nu går vi till själva "hur" man skapar en roseguld text. Varsågod, titta på video.

Hör gärna av dig om du behöver mer hjälp.