Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Pang! Tjong! Colorista!

- Inlägget innehåller affiliatelänkar -


.... Och håret blev rött!

Behöver du inspiration för en ny hårfärg? Om du känner att du som vanligt står och väljer mellan samma nyanser så kanske det är dags att prova något nytt?

Om du är redo att bryta dig loss och hitta en ny och mer äventyrlig look så har Colorista nyanserna som kommer att ta ditt svall till nya höjder. Istället för att välja en klassisk blond, brun eller svart nyans, varför inte släppa loss och köra på en vildare färg?


Tvekar du för att det kanske inte passar din stil så säger jag bara: Tänk om! Jag tror starkt på att alla kan bära upp exakt den hårfärg den vill! Och eftersom Colorista's vilda färger finns i alla olika sorters nyanser så finns det en för just ditt tycke och smak.

Så oavsett om du vill ha en wash-out, semi-permanent eller permanent hårfärg så kan jag lova dig att det finns en som passar just din stil. 

Sååå.....Vilken #Colorista är du?


Om du hittar din drömfärg hos LYKO (länk ovan) så vänta lite med din beställning! Hämta först  20% rabattkod som jag har till dig  HÄR :)