Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Omslagsbilder till dina höjdpunkter för Instagram Stories - 2 Paket - { Gratis nedladdning! }


Ojoj det var så längesen jag skrev här på bloggen. Har svårt att hinna med allt jag ska göra. 
Snart lanserar jag en ny hemsida för AW Creative med massor av fina mallar, tips, freebies etc. så just nu jobbar jag intensivt med detta. 

Min blogg och instagram fått några samarbete men som sagt, det är svårt att hinna med allt men jag ska försöka skriva oftare ⺀)

Igår förberedde jag två nya paket med omslagsbilder till höjdpunkter för Instagram - Pink Marble och Pink & Gold. Båda paket kan du ladda ner gratis och använda hur och var du vill ... men kom ihåg att du får inte dela vidare bilderna som dina egna eller sälja de! Men det vet du säkert.

Varsågod!


Pink Marble

27 bilder - 1080x1080. Pink Marble & Gold

18 bilder 1080x1080