Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

The ‘Vitamin Sea’ Box - Goodiebox No 13Vissa saker är helt utom kontroll, och saker som kommer till en punkt där vi behöver en omstart. Där vi fokuserar på vad vi faktiskt kan kontrollera. Fokusera på dig själv, börja leva och börja ta kontrollen i åtföljd av djupa, djupa andetag och en liten dos hav-vitamin.

Lyckligtvis kan tid för dig själv hända när och var du än bestämmer dig för att du behöver den och en av de få saker du måste ställa in ii sommar. Som ett extraelement och eftersom vatten är nära besläktat med sommaren och det har en mild mediterande effekt på våra sinnen, är denna månads box vårt sätt att ta havet till dig. En box full av produkter med en hållbar aspekt, som ingredienser, förpackningar eller märkesvärden som är bra för dig och miljön. Så ta på dig dina vattenvingar och hoppa i ett hav av avkoppling.


DENNA MÅNADENS BOX - The ‘Vitamin Sea’ Box - värde 850 kr , 3 full size produkter


1. BALANCE ME - Rose Otto Face Oil

Rek. pris 429 kr för 30 ml

Behandla din hud med lite extra fukt med denna ansiktsolja som kommer i en hållbar glasflaska - YAY! De naturliga blandningarna som Pure Rose Otto, Palma Rosa och Rose Geranium Essential Oils lugnar och stärker huden. Det fungerar verkligen med alla hudtyper. Man använder den morgon och natt efter rengöring. 


2. ANWEN - Eco Hairbrush

Rek. pris 160 kr

Att borsta håret kan ibland tyckas vara mer besvär än avkoppling, eller hur? Med Eco-hårborsten från Anwen blir hårborstning som en behandling, den ger en mild massage och kommer att anpassas till ditt huvud på grund av den flexibla formen. Trots att det är fast är det inte de bästa vän med varmluftsånga. Produkten är miljövänlig eftersom den är baserad på biologiskt nedbrytbara material - i rätt miljö kommer den att sönderdelas inom 5 år! Bra för ditt hår och miljön!


3. SANDSTONE - Raincoat Waterproof Mascara

Rek.pris 239 kr

Kom regn eller solsken, denna maskara kommer inte att röra på sig! Den vattentäta mascaran från Sandstone fungerar som en regnrock för dina fransar och ser till att även om du fastnar i regnet eller har en dag på stranden, så kommer din mascara inte att smeta ut. Det är allergi-certifierat, så det kan användas för känsliga ögon eller om du bär kontaktlinser. Jippie!


4. KARMAMEJU - Sun Body Lotion SPF 15

Rek. pris: 369 kr for 200 ml

Suns out, buns out, eller hur? Det är så viktigt att komma ihåg att skydda din vackra hud. Karmameju Sunscreen SPF 15 är en antioxidant rik, fuktande solkräm. Det är baserat på naturligt härledda mineral SPF-filter, men det kommer inte att göra dig vit eller klibbig! Med en uppfriskande blandning av glittrande citrusfrukter, kylande mynta och lavendel, fångar den känslan av Medelhavs sommar. Ahhh, vem vill inte det? 


5. VALQUER - SKY SOLID SHAMPOO 

Rek. pris 109 kr

Ett fast kubschampo med druvfrön och aloe vera tar maximalt hand om sina naturliga ingredienser. Den innehåller en betydande mängd Omega 6 och Omega 3 och vitamin E, vilket ger den utmärkta reparations- och skyddsegenskaper för hår. Resultaten är glänsande, silkeslent hår.
Dessutom är solida Válquer-schampon de första sulfatfria, veganska, miljövänliga på marknaden.

Eftersom jag har aldrig tidigare använt ett fast schampo så var jag faktiskt jättenyfiken. Jag testade den på en gång. Säger bara : detta schampot är otroligt fantastiskt!Innan jag fick juni-boxen bestämde jag mig att denna boxen kommer att vara min sista. Det var flera faktorer som hade betydande inverkan på mitt beslut bl.a att Goodiebox tog bort Happy Invite vilket betyder att du som vill börja prenumerera på Goodiebox kan inte längre få en länk från mig som ger dig 50% rabatt på din första box, vilket är jätte tråkigt, tycker jag. Dessutom senaste två boxar saknade några produkter. Till slut fick jag dem men det som räknas är ju första reaktion när man öppnar sin box och det visar sig att boxen är ofullständig men....

Alla produkter i juni-boxen älskar jag verkligen så jag bestämde mig att ge Goodiebox en sista chans. Dessutom började jag prenumerera igen på Glossybox och väntar just nu på min första box.Hoppas att Glossybox är nu bättre än för 4 år sedan. Vi får se :)