Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Ta hand om din fiffi på bästa sätt!- Inlägget innehåller annonslänkar -

Snippa, vulva, fiffi, vagina – vad du än väljer att kalla ditt underliv så ska du veta att det är helt unikt! 
För att försäkra dig om en bra underlivshälsa gäller det att ta hand om den på rätt sätt, då det är ett känsligt område på din kropp.

Armhålan är faktiskt inte den enda kroppsdelen som svettas. Exakt samma typ av svettkörtlar som finns under armhålan finns även i underlivet. Det är därför inte konstigt att intimområdet svettas. Att använda en intimdeodorant är inte konstigare än att använda en deodorant i armhålan. 


Deo Doc

DeoDoc utvecklar vegansk intimhälsovård för både män och kvinnor. Varumärket är svenskt och grundades av ”DeoDoc-systrarna” - Dr. Hedieh Asadi och Hasti Asadi. Systrarna stärker kvinnor och sprider information om den allmänna förvirringen och myter som faktiskt finns om intimhudvård. DeoDoc är skapat av kvinnor för kvinnor.

Med ett expertteam har DeoDoc kunnat utveckla de mest säkra och effektiva intimhudvårds produkter. Med deras medicinska expertis där bland annat gynekologen Dr. Ekman-Orderberg varit delaktig har deras främsta fokus varit att utveckla säkra och effektiva intimhudvårds produkter som främst kvinnor, men även män kan ta del av. Dessutom är DeoDocs produkterna hypoallergena dermatologiskt testade.

DeoDoc värnar om att arbeta hållbart. Då deras produktion är i Sverige så får man lokalt producerade varor. Dessutom granskar DeoDoc alla ingredienser grundligt för att försäkra sig om att man använder sig av miljövänliga råvaror och alternativ. Produkterna testas heller inte på djur.


Att behålla en fräsch känsla samt lukta gott hela dagen (även i underlivet!!!) är otroligt viktigt för mig ... och säkert för dig också. Jag brukade beställa alla mina intimhudvårds produkter från Polen då finns det ganska brett utbud av dessa. Men det var alltid jobbigt. Inta alla butiker som skickar paket till Sverige och de som gör det har lång leveranstid och dyr frakt. 

Förra veckan hittade jag DeoDoc... på Apotek Hjärtat med snabb hemleverans. Är jätte glad för det. Nu efter en vecka användning måste jag säga att DeoDoc produkterna är de bästa jag har testat! 

Och du, brukar du använda intimhudvårds produkter?


Om du är nyfiken på att testa DeoDoc produkterna så kan du köpa de bl a hos Apotek Hjärtat  eller Lyko.  Apotek Hjärtat är billigare än Lyko och dessutom får du även en gåva på köpet.

Hör av dig vad du tycker om DeoDoc.