Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Hur och varför ska man skapa BRAND BOARD


Om du tycker att en sån varumärkesguide behöver bara stora företag och kända varumärken, och att du, som bloggare, kommer inte ha nån nytta av det här så är det verkligen dags att få dig ur det här felet! 

Varför ska du ha en varumärkesguide?

Oavsett om du är bloggare, företagare, eller om du funderar på att börja bygga ditt varumärke så en enkel brand board kommer att hjälpa dig att få en bättre förståelse för ditt varumärkes stämning. Det hjälper också till att skapa en sammanhängande bild över alla dina kanaler.

Vad bör innehålla en varumärkesguide?

En varumärkesguide bör innehålla din logotyp, alternativa logotyper och favoriter, färgpaletten du kommer att använda på din webbplats, blogg, sociala medier , teckensnitt och en inspirerande minikort med bilder, mönster eller designelement som skapar ditt varumärkes stämning.

Jag hoppas verkligen att nu är du sugen på att skapa din egen Brand Board, så jag har förberett en gratis mall till dig. Tillsammans med mallen får du en fil med instruktion om hur du ska öppna och redigera mallen.
Så nu kräver det bara din vilja att ladda ner mallen, redigera den och skapa din fina varumärkesguide samt ett gratis konto hos CANVA!

Fil i PDF som innehåller en kort handledning samt länk till själva mallen kan du hämta nedan. Tro mig, det kommer att löna sig! Lycka till!