Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

The Ritual of Karma by Goodiebox - Limited Edition


Fråga vilken person som helst vad de vill få ut av livet och deras svar kommer med stor sannolikhet bli, att vara lycklig. Men vad är lycka egentligen?
Hos Goodiebox tror de att lycka kommer från yourselfishness. Det handlar inte om att vara en girig och dålig person, det handlar om att ta hand om och älska oss själva. Yourselfishness är nödvändig för att kunna ge något tillbaka till andra.


The Ritual of Karma box är din tid att ladda dina batterier och göra rum för me-time. Alla möjligheter att göra goda gärningar finns fortfarande kvar när du är redo att pyssla om din kropp och ditt sinne med lyxiga produkter som är skapade för att förhöja ditt humör, öppna ditt sinne och samtidigt få dig att känna dig förnyad.


The Rituals of Karma by Goodiebox - Limited Edition - 6 produkter (5 är full size!), värde 745 kr i superfin box!


1. The Ritual of Karma Sun Protection Face Cream 30


Rek. pris 170 kr


En krämig och återfuktande ansiktskräm som innehåller solskyddsfaktor 30. Den absorberar snabbt och innehåller en kraftfull och naturlig antioxidant som är baserad på organiskt vitt te, vitamin E och ginkgo biloba som skyddar din hy från att åldras på grund av UVA och UVB strålar. 2. The Rituals of Karma Foaming Shower Gel

Rek. pris 95 kr


Denna unika gel-till mousse teknologi är berikad med söt, helig lotus och näringsrikt organiskt vitt te. Lämnar hud silkesmjuk med en fantastisk doft.3. The Rituals of Karma Anti-Perspirant Spray 24H

Rek. pris 95 kr


Att svettas är inget konstigt hörrni. Lyckligtvis har Rituals skapat vår räddare i nöden med sin Anti-Perspirant Spray 24H som håller dig fräsch och skyddad med hjälp av lugnande ingredienser som helig lotus och organiskt vitt te. 


4. The Ritual of Karma Self Tanning Face Cream

Rek. pris 190 kr


Karma-glow till din tjänst! Denna icke-klibbiga ansiktskräm är enkel att applicera och absorberas snabbt. Formulan är berikad med E-vitamin, återfuktar huden och hjälper den att bibehålla fuktbalansen. Aloe vera och ginkgo biloba fungerar som kraftfulla antioxidanter, för ytterligare välbefinnande.


5. The Rituals of Karma Body Cream

Rek. pris 195 kr för 220 ml

 
Förtjänar inte din kropp det allra bästa? Jag tycker verkligen det! Rituals lyxiga bodylotion ger näring och lugnar din hy  med hjälp av helig lotus och organiskt vitt te, dessutom doftar den magiskt. Den är enkel att applicera och absorberas snabbt av huden.6. The Rituals of  Karma Foot Scrub

Rek. pris 130 kr


Kinesiskt mynta och näringsrikt organiskt vitt te. Vi belastar ständigt våra fötter vilket är varför de oftast får ta smällen när det kommer till hudskador. Med Ritual of Karma Foot Scrub tar du hand om dina fötter med den ultimata skrubbupplevelsen som polerar din hud och lämnar den silkeslen.
Denna box är fylld med allting du behöver för att ladda dina batterier och ge extra rum för din egentid. Så ta chansen att sakta ner, pausa omvärlden för en stund och njut av lyxiga produkter som förhöjer ditt humör, väcker dina sinnen och lämnar dig som pånyttfödd. 

Boxen kostar 349 kr och du kan beställa den HÄR