Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

The 'Boost' Box - Goodiebox No 12

Är gröna fingrar, blommor och trädgård din grej? Överraskande nog så stämmer blommornas behov in på vad de flesta av oss människor behöver. Utan tillräckligt med vatten, solljus och utrymme att växa finns det risk att saker går fel.

Okej, så vad de från Goodiebox försöker säga är att du måste ge dig själv utrymme att växa. Du måste hitta ditt rätta element. Ta tid för dig själv, återhämta dig och blomstra. Varför fortsätter de att upprepa detta? För att det är lättare sagt än gjort. Vi ger oss inte den tid vi behöver för oss själva och vi återhämtar inte oss som vi faktiskt borde. Istället fortsätter vi pricka av vår att-göra-lista som aldrig tar slut.

Denna månadens Goodiebox är fylld med fantastiska produkter som förhoppningsvis kan få dig att känna dig ompysslad och skapa utrymme för dig att blomstra och återhämta dig.

6 produkter i boxen (5 full size) , värde 930 kr. 

Varsågod, ta en titt (för dig som inte fått din egen box)  


1. PIXI - Shea Butter Lip Balm

Rek. pris 139 kr

Återfuktade läppar och fantastisk färg?! Detta lipbalm från Pixi är ett måste i vår handväska denna våren. Fylld med både sheasmör och vitamin E stärker den och skyddar läpparna. Applicera på dina läppar och bygg upp färgen med ytterligare lager. Tack Pixi, Mwuah!


2. BELLAPIERRE COSMETICS - Mineral Blush

Rek. pris 202 kr

Nypon-rosiga kinder i sann våranda - med denna rouge får du denna känsla året om. Häll en liten mängd av rouget i locket och använd som palett. Doppa din borste i pudret och knacka bort överflödigt puder, applicera på dina kindben!


3. NIRÉ - Radiant Blush Brush

Rek. pris 180 kr

En blick, en komplimang och en löprunda - små saker som kan få dig att rodna. Men något som kan hjälpa mot detta är denna vackra vita och roséguldiga blush-borste från Niré! Använd den med ditt favoritrouge eller kanske det som följde med denna månadens box? Åh, och förresten, denna borste skapades exklusivt för Goodiebox medlemmar, så ingen annan kommer att ha den i sin ägo. 

4. SUI AVA - Solvej Hair Clip

Rek. pris 160 kr

Solvej är en exklusiv Sui Ava x Goodiebox hårklämma, och jag älskar den! Känns din outfit lite meh? Sätt Solvej i håret. Vaknade du lite sent och har ont om tid att fixa håret? Får jag föreslå Solvej? Steppa upp ditt hår-game! ;)


5. LAVISH CARE - Micellar Water

Rek. pris 54 kr

Ett swipe som du inte kommer att ångra är detta Micellar Cleansing Water som tar bort smuts i ett svep och lugnar din hy. Häll på en bomullspad och applicera på ditt ansikte utan att gnugga. Använd på ögon, läppar och ansikte utan att skölja av. Den funkar även för alla hudtyper, även de känsligaste. 

6. HUYGENS - Verveine D’Huygens Body Scrub

Rek. pris 275 kr för 250 ml


Ut med det gamla, in med det smidiga! Huygens kroppsskrubb är din vän när det gäller att eliminera döda hudceller och få den extra mjuka känslan. Den har både Exotic Verbena och Mynta för att lyfta upp, slappna av och tona huden. Använd den två gånger i veckan i duschen, massera den på fuktat hud i några minuter och skölj sedan av. Applicera fuktighetskräm omedelbart efter för ett "åh, det är mjukt" resultat.


Kom ihåg DIN EGEN TID!!!!!!!
"Jag fixar det" - tid, "gör alla nöjda"- tid, "säg JA men egentligen mena NEJ"- tid..... Det är väl dags att komma ihåg DIN EGEN TID!!!!!!

Fundera lite...vad vill du inte spendera mer av din egentid på? 
Själv vill jag inte spendera mer av min egentid på alla energitjuvar runt omkring mig, men det kan väl vara en riktig utmaning och kanske till och med någonting som är omöjligt. Ska försöka i alla fall ;)


Happy Invite-system
I slutet av april kom Goodiebox ut med information att de inte längre kan behålla Happy Invite-system, vilket innebär att jag har inte längre länk till Goodiebox som ger dig 50% rabatt på din första Goodiebox.

Däremot om du börjar prenumerera på Goodiebox så har de kvar GOODIEPOINTS! 

Hur tjänar du goodiepoints?

Du tjänar 10 Goodiepoints för varje produkt du ger feedback på.
1 Goodiepoint räknas till 0,50 kr.

För att tjäna poäng måste du:
# 1: Ha en pågående Goodiebox-prenumeration. Detta gäller inte för presentkortsmottagare.
# 2: Har fått de specifika produkterna från Goodiebox som du kommer att ge feedback på 
# 3: Ge din feedback inom 30 dagar efter mottagandet av din Goodiebox med dessa produkter.

När du registrerar dig för en Goodiebox får du automatiskt 30 Goodie Points.

Vad kan du använda dina Goodiepoints till?

När du har tjänat 398 Goodiepoints (motsvarande 199kr) kan du få din Goodiebox helt gratis.

För att använda dina Goodiepoints på din nästa Goodiebox loggar du in på din profil och trycker på fliken "GOODIEPOINTS". Här kan du se en översikt över dina insamlade poäng, och när du har tjänat de berömda 398 poängen får du chansen att "BETALA NÄSTA MÅNADEN MED GOODIEPOINTS". 

Du kan också välja att använda dina Goodie-poäng i deras webshop (för t.ex. Limited Edition - boxar). När du har nått utcheckningen får du möjlighet att betala en del eller hela din beställning med poäng. 

Låter det bra? 

Ha en fin dag och glöm inte din egentid! :)