Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Fuktbomb från BABOR


- Inlägget innehåller annonslänkar  -

Vi är starka. Vi är vackra. Vi är unika.
Även om vi som kvinnor är alla väldigt olika kan vi stödja och inspirera varandra.
 Vi är positiva, tror på oss själva och får vad vi vill ha. Och det betyder att vi bara nöjer oss med det bästa.
Varje kvinna är unik. Och de exklusiva hudvårdsprodukterna som BABOR erbjuder är lika individuella som vår egen skönhet.
När vi använder hudvårdsprodukter som är perfekt anpassade efter våra individuella behov, känns det bra, huden mår bra och då utstrålar vi självförtroende.


BABOR

Jag tror att du hörde redan om BABOR och kanske t.o.m använde några av deras produkter. Men om jag har fel så här kommer lite information om märke.
BABOR är ett av världens mest inflytelserika och lyxiga varumärken inom professionell hudvård. Produkterna innehåller innovativa aktiva ingredienser som ger både snabba och effektiva resultat som håller i sig. Alla produkter är skapade för specifika hudtillstånd, vilket gör att du alltid kan hitta produkter som passar din huds nuvarande behov.

AMPOULE CONCENTRATES 

AMPOULE CONCENTRATES är en exklusiv hudvård i sin mest koncentrerande form - hjärtat av BABORs behandlingar hemma och i behandling. Engångsdoser fullspäckade med småmolekylära ingredienser, förpackade i 2 ml sterila glasampuller. Hygieniskt och välbevarade ingredienser som ger aktiv hudvård som når djupare än ett serum. Varje gång en ampull knäcks så matas huden med 2 ml aktiva ämnen som ger direkt effekt på huden. Vare sig du behöver en extra boost av fukt, vitaminkick eller en utslätande lifting effekt så finns en ampull som passar. För alla unika behov och hudtillstånd finns den rätta ampullen och den är också det första steget efter en noga rengöring av ansikte, hals och dekolletage.

Hydro Set (dag & natt) fick jag som en gåva från Buyersclub och jag är så glad för det! 
Scrolla ner för att läsa mer om BABOR Hydra Plus.


AMPOULE CONCENTRATES Hydration - Hydra Plus

Rek pris 289 kr 


Hydra Plus ampuller är engångsdos (2 ml) av aktivt koncentrat - mer aktivt än ett serum. En super boost av fukt för alla hudtyper och hudtillstånd, skapar grunden till en välmående hud. Hyaluronsyra tillför fukt och binder fukten i huden med en långvarig effekt. Torrhetslinjer suddas ut och som ett skyddande täcke omsluts huden från att förlora fukt. Just med denna återfuktande ampull kan du ge huden en BABOR boost och applicera fler stycken vid samma tillfälle för att mätta huden med fukt.

JAG TYCKER ATT:

Ampullerna är en lyx man kan unna sig när som helst, när det behövs, varje dag eller ibland. Går snabbt in i huden som blir mjuk och skön. En riktigt härlig boost för huden laddad med massvis av fukt. BABOR har ett bred utbud av ampuller så du kommer säkert att hitta den som passar just dina behöv (t.ex LIFT, ENERGY, SOS, MATTE FINISH, COLLAGEN BOOST, m.m.)

JUST NU PÅ NORDICFEEL!

När du köper en valfri produkt från Babor får du ett Hydro Set 7x 2ml på köpet (värde 240 kr). Innehåller en 3D hydro gel eye pads, hyaluron infusion och hyaluron cream. Fuktboosta huden! Erbjudandet gäller vid köp av valfri produkt från Babor och så länge gåvorna finns i lager.