Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

En sak man inte visste att man behövde!

- I samarbete med LG -

Tid är något som jag desperat önskar att jag hade mer av. Det finns verkligen inte tillräckligt med timmar på dagen för att åstadkomma allt jag vill, eller för att säga det mer exakt, allt jag måste. Jag älskar att hålla mig upptagen, men jag överbelastar ofta mitt schema till den punkten där jag börjar försumma några grundläggande uppgifter.

När det finns saker som måste göras, måste de bli klara. Ofta är det på bekostnad av att laga en ordentlig måltid, stryka mina vardagskläder eller ta mina kontorskläder till kemtvätt.

Att hålla mina kläder rena och doftande är dock viktigt för mig. Att vara snygg och sammansatt är en nyckelkomponent i min personliga stil och om jag inte har den typen av ordning i mitt liv, brukar jag bli väldigt stressad.
Så jag var mer än upphetsad över att ha möjlighet att testa och integrera LG Styler i min vardagsrutin.
LG Styler 

För dig som älskar din garderob men inte har till att besöka kemtvätt!

En ny dimension av klädvård! LG Styler - stylingskåp med ånga och Wifi - utformad för att spara värdefull tid och pengar genom att ta bort skrynklor och veck samtidigt som den eliminerar lukter och odörer. Med sin eleganta och imponerande design förbättrar den vilken inredning som helst. LG Styler erbjuder imponerande teknik och funktioner!

Älskar LG Styler. Nu behöver jag inte längre bry mig om strykning, kemtvätt, kvalster etc!
LG Styler tar hand om allt. Till och med jobbar tyst över natten så att jag kan få mina kläder fräscha, strukna och skön varma när jag vaknar. Så jag kan förlänga min kaffestund och få njuta av min morgon lite längre!

Låt oss nu prata om några av de bästa funktionerna.Fräscha upp dina kläder hemma

Obehagliga lukter, skadliga föroreningar, blöta plagg, skrynklor eller säsongsbetonade kläder. Med LG Styler kan du fräscha upp kläderna snabbt och effektivt hemma.

Klädvård med ånga

LG Stylers djupträngande ångfunktion TrueSteam ™ består av rent vatten och i kombination med rörliga galgar, hjälper den till att minska allergener, lukt och skrynklor i dina kläder. Lågtemperaturtorkningssystemet torkar kläder snabbare än lufttorkning och förhindrar krympning och skador orsakad av värme.

Uppfräschning - Skaka bort skrynklor och lukter

Ta hand om kostymer, klänningar, tröjor med mera med en enkel knapptryckning. Skaka av lukter och minska skrynklor på dina kläder så att de alltid känns och ser fräscha ut!

Sanera - Effektivt minska allergener

Det skonsamma och hälsosamma sättet att ta hand om dina kläder! TrueSteam™ reducerar allergener och bakterier med upp till 99,9%. Fräscha upp och sanera tyg och föremål som är svåra eller omöjliga att tvätta. TrueSteam™ består av 100% vatten, utan kemiska tillsatser.

Skonsam torkning - Förebygger krympning och skadade kläder

Torka försiktigt kläder som kräver särskild vård utan att bry sig om krympning eller skada. Ingen mer fukt eller oavsiktligt skadade kläder - bara fräscha och torra kläder!

Avfukta - Fräschar även upp din omgivning

Håll dina kläder fräscha, såväl som din garderob och din hemmiljö. LG Styler hjälper till att fräscha upp omgivande kläder och även din omgivning.

Byxpress - Perfekt pressade byxor

Den inbyggda byxpressen tar hand om dina byxor och reducerar skrynklorna på ett skonsamt sätt.

SmartThinQ™ - SmartThinQ™ med WiFi

SmartThinQ™ -tekniken med Wifi låter dig fjärrstyra eller kontrollera din LG Styler var som helst, när som helst. Du kan kontrollera energiförbrukningen eller varför inte ladda ner nya program till din LG Styler.


Utöver alla dessa funktioner är LG Styler bara en jättesnygg maskin. Just nu står den i vardagsrummet  men när vi är klara med altan och har lite mer tid så kommer den att få plats i min garderob.


Vad tror du? Är LG Styler något du skulle vilja testa/använda?