Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Bloggen fick en ny design!

I torsdags påbörjade jag en rejäl vårstädning på bloggen inklusive en ny, väldigt unik, fantastisk i varje minsta detalj design som ger bloggen ett professionellt intryck. 
Bloggen ser inte längre ut som en vanlig, typisk blogg! 


Skomakarens barn går i trasiga skor


Dagligen hjälper jag andra att skapa deras drömwebbsidor, grafik till deras sociala medier och bloggar, eller gratis grafik av olika slags. Det finns ingen tid kvar att skapa någonting fint på min egen blogg. Därför bestämde jag mig att denna gång ska jag inte designa egen utan kommer att använda Julias mall. Hon är jätteduktig designer från Polen så det känns rätt bra att rekommendera henne här. Dessutom tycker jag att Julia är mycket bättre på bloggdesign än mig, medan jag föredrar i mitt arbete design av webbsidor samt webbshoppar. Alla kan inte vara bäst på allt :)

I bloggens sidfot finns det en länk till Julias hemsida. Kanske du hittar något fint just till din blogg.


In med det nya och ut med det gamla

Förutom design ändrade jag även kategorier i huvudmeny, etiketter samt uppdaterade sidan "om mig". Kommer även uppdatera samarbete & kontaktsida och några andra små detaljer. Har städat undan stor del av inlägg som inte är lika aktuellt som när det skrevs. Tänkte även att fr.o.m nu kommer jag använda samma presets på alla nya bilder. Jag kommer successivt radera gamla inlägg och ersätta dem med nya.
Så en del arbete är fortfarande framför mig men det ska jag göra när jag har tid.

Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ta en titt på bloggens nya design. Hoppas du gillar alla ändringar. Har du några spännande förslag?  Kom gärna med din kommentar.