Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Starta om dagen med en fruktdryck

- I samarbete med ProViva -

Det finns helt vanliga pauser och det finns energikickar. När man sitter hela dagen framför dator så är det väldigt lockande (och dessutom jätteviktigt ) att ge kroppen en fräsch, hälsosam och vitaminrik kick så att både kroppen och hjärnan klarar av dagen! 


En helt unik fruktdryck

ProViva Blåbär är en dryck med intensiv, bärig smak. Samtidigt får man i sig dagsbehovet av C-vitamin.

Inte nog med att fruktdryck smakar gott (enligt mig), så innehåller den dessutom miljarder goda bakterier, vilket gör ProViva till magens lille vän. För alla. Familjepacket gör sig perfekt t.ex på frukostbordet och räcker länge, till hela familjen.

Den här klassikern är som en uppfriskande promenad i den svenska naturen. Men man slipper bli blå om fingrarna ;)