Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

HAIR GROWTH FORMULA GUMMIES - 6 MÅNADER EFTER

Det här är inget samarbete!  -


I september skrev jag ett inlägg om Hair Growth Formula Gummies. Då började jag testa min första gummies burk.
För ett tag sedan fick jag några frågor om hur det går med HairLust gummies och om jag fortfarande äter vitaminerna. Nu när 6 burkar är redan uppätna (1 burk/månad) och jag börjar med nästa 3 , är det äntligen dags att berätta hur det gick under de 6 månaderna och vad jag tycker om Hair Growth Formula Gummies.

3 månader 


Efter cirka 1 månad med gummies märkte jag att det finns mindre hår i hårfällan. Håret känns starkare, tjockare och mindre torrt.

Märkte också att håret blivit längre men..... Håret brukar ju växa ca 1 cm/mån (i bästa fall 2-2,5cm / mån) så det är svårt att bedöma om det är tack vare gummies.
Kan bara säga att efter jag har klippt mig ( ca två år innan jag började äta gummies ) så upplevde jag att mitt hår slutade växa vid en viss längd. Nu började håret växa igen och jag var så glad för det!

Märkte även stor skillnad på mitt mående. Jag blev definitivt piggare på morgnarna och inte lika trött på kvällarna som förut.6 månader


Efter första 3 burkar (3 månader) tog jag en månad paus från gummies.
Första vecka utan dem började jag ha problem med att vakna tidigt på morgonen. Var såå trött! Kvällarna tog slut för mig redan vid kl 19-20....alltså på riktigt!!!! Jag kände mig som en gammal tuggummi som tryckts fast under en bänk. Helt slut.....både morgon, dag och kväll.
Märkte även att jag börjar tappa hår...igen. Efter tre veckor utan vitaminerna kunde inte vänta längre och beställde 3 nya burkar...

Nu vet jag att gummies funkar för mig, mitt hår och min kropp. Det höga innehållet av bland annat biotin, folsyra, B5, B6 och B12 skapar den perfekta kombinationen av näring som jag behöver! Dessutom smakar gummies väldigt gott, tycker jag. 3 stycken av dessa varje morgon och det känns som en liten efterrätt efter varje frukost. Ingen morgon utan 3 st gummies :) Kommer att fortsätta med Hair Growth Formula Gummies ... eller kapslar.Skillnaden på tuggvitaminer och kapslar?


På HairLust kan man läsa att de tuggbara vitaminer passar perfekt till personer som har svårt att svälja tabletter och piller, dock innehåller produkterna i stort sett samma ingredienser. 


Kapslar innehåller en mer koncentrerad mängd av vissa ingredienser samt ett något större utbud av ingredienser inklusive kiseldioxid och aminosyror så därför kan kapslarna verka lite bättre, men det är en personlig preferens eftersom tuggvitaminerna smakar bättre och kan ge en roligare upplevelse.
Vill du också testa? HÄR kan du se alla HairLust produkter.

Kom ihåg att :

 • Resultatet varierar från person till person, men oftast upplever man ett synligt resultat efter minst 3 månaders användning. Det är viktigt att ge kroppen tillräckligt med tid att svara och lära sig ta upp alla näringsämnen i produkten.
 • Viktigt med yttre hårvård. Yttre faktorer såsom kallt väder, stark sol, värmeredskap eller skadliga stylingprodukter kan skada det nya håret som växer ut. Så kombinera vitaminer med en hårinpackning, hårolja eller ett skonsamt schampo för att maximera ditt resultat.
FÖRDELAR MED PRODUKTEN

 • Passande för veganer och allergiker
 • Fri från laktos, gluten och gelatin
 • Bibehåller ett normalt hår
 • Innehåller 5.000 mcg Biotin
 • Högt innehåll av Folsyra, B5, B6 & B12
 • Ger näring till håret inifrån
 • Nyttiga och sockerfria vingummin
 • Naturlig färg från lila morotsjuice
 • Naturlig smak från jordgubbar

Gummies rekommenderas:

 • Om du har upplevt stress som gett tunnare hår och försämrad hårväxt.
 • Om du vill ge ditt hår det bästa näringsmässiga stödet.
 • Om du ångrar en klippning hos frisören och ditt hår har blivit alldeles för kort.
 • Om du har svårt för att växa långt hår på grund av att ditt hår är torrt.
 • Om ditt hår ofta bryts av eller klyvs.
 • Om du har haft hårförlängningar som skadat håret.
 • Om du varit eller är gravid och tappat hår.
 • Om du har upplevt hormonella förändringar, exempelvis på grund av klimakteriet.

VITAMINER:

Biotin är den mest välkända och erkända vitaminen, som bidrar till normal hårväxt. Biotin är inte enbart bra till hälsosam hårväxt utan även för upprätthållandet av hårets allmänna styrka och hälsa. Biotin är allmänt känd för att vara den viktigaste ingrediensen i kosttillskott till håret och det är inte utan anledning. Biotin backas upp av kliniska studier för dess effekt på håret och därför innehåller HairLust Hair Growth Formula Gummies 5.000 mcg biotin per daglig dos.

Vitamin A förekommer bland annat i morötter och grönkål. Vitamin A bidrar med att främja blodcirkulationen i kroppen, däribland hårbotten, som kan bidra till en normal hårtillväxt. Genom att öka cirkulationen till hårbotten främjas upptagandet av andra näringsämnen i hårsäckarna.

Pantotensyra (Vitamin B5) bidrar till en välfungerande energiproduktion. Den är också nödvändig för cell - och vävnadsbildning, samt hårsäckarna. Hormonella störningar kan orsaka ändringar i kroppsbehåringen samt resultera i tunt och skört hår. Pantotensyra används också för att normalisera bl.a. syntes, samt öka intaget av vitamin D.

Folsyra, även känt som vitamin B9 fungerar väl tillsammans med biotin. Folsyran balanserar vår metaboliska aktivitet och hjälper hårcellerna att dela sig. Folsyra bidrar också till kroppens energiomsättning samt aminosyrasyntes.

Vitamin B6 bidrar med en normal produktion av protein och glycogen. Glycogen är kroppens viktigaste energikälla till proteinsyntes, som är viktig för att din hårväxt skall fungera korrekt. Vitamin B6 fungerar bra tillsammans med zink samt bidrar till en normal hormonaktivitet, som annars kan orsaka att man tappar eller får ett skört hår.

Vitamin C bidrar till en normal produktion av kollagen, som har en betydelse för frisk hud och hår. Vitamin C arbetar bra tillsammans med Vitamin D och E, som är en fantastisk antioxidant för att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Vitamin D är den vitamin som vi saknar mest i dem nordiska länderna. Om du tappar hår kan det bero på vitaminbrist av vitamin D. En studie utförd på Universitet i Cairo 2013 visade att de kvinnor som led av detta hade ett rejält underskott av järn och D-vitamin i blodet.


MINERALER:


Zink är en nödvändig mineral som bidrar till bibehållandet av hälsosamt hår och hårväxt. Zink kan hjälpa till med att hålla de hormonella nivåerna stabila samt bidra till en normal energiproduktion och proteinsyntes, en av de vanligaste orsakerna till håruttunning och tillfälligt hårtapp.

Jod stimulerar en normal produktion av sköldkörtelhormoner och en normalt fungerande sådan. Sköldkörteln hjälper immunförsvaret och hormonaktiviteten att förbli stabila. Ett underskott av denna mineral kan leda till en icke fungerande sköldkörtel, vilket orsakar att man tappar hår.
Det här är inget samarbete!  -