Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Detta säger din läppstiftsfärg om din personlighet

- I samarbete med Oriflame -

Färgen på ditt läppstift kan förändra ditt humör dramatiskt, och kan även hjälpa dig att uttrycka dina känslor och sända ut signaler till andra människor. Vilka färger får dig att se självsäker ut? Optimistisk? Mystisk?Röd

Kärlekens och passionens färg! De som älskar rött är djärva människor. Rött förmedlar att du är utåtriktad, impulsiv, stark och redo för utmaningar!


Röda och vinröda färger jag älskar :
OnColour Flirty Lipstick - Red Blossom
Colour Stylist Ultimate Lustrous Lipstick - Chic Burgundy


Rosa

Rosa förmedlar lugn och harmoni – färgen säger att du är vänlig, lättsam och vitsig. Personer med rosa läppstift uppfattas som mest sociala och levnadsglada. Men rosa är också maktens färg. Många av de kvinnor som har högst befattningar på sina jobb använder (eller åtminstone äger) någon nyans av rosa läppstift.


Rosa och persikorosa läppstift jag älskar:
Colour Obsession - Magenta Mania


Lila

Fantasins och andlighetens färg! De som gillar lila är ofta konstnärligt lagda personer. Lila förmedlar att du är känslig, kreativ och redo att inspirera människor omkring dig!


Lila och plommonfärgade läppstift jag älskar:
OnColour Flirty Collection - Shimmering Lily
The ONE Lip Sensation Matte - Velvet Plum


Orange

Färgen för positiv energi! De som älskar orange beskrivs som glada och optimistiska personer som är enkla att umgås med. Orange förmedlar att du är redo för festligheter och att ta chanser!


Orange, korall och persiko-orangea läppstift jag älskar:
The ONE Colour Stylist Ultimate Lipstick - Coral Ideal

Nude

Nude är inte en färg, utan en nyans som liknar din hudton. Nude läppstift förmedlar att du är nöjd med din look och inte söker efter bekräftelse från andra.


Nude läppstift jag älskar: