Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

April - Bakgrund {Gratis nedladdning}

Idag morse bläddrade jag lite bland alla mina påbörjade projekt och hittade en massa som hamnade i en glömd fil. Det var bland annat den här - månadskalender som jag skulle börja publicera varje månad från och med januari men.... som sagt...några av mina nya idéer ersätter de andra, gamla så det blev som det blev.
Idag gjorde jag en av mina gamla idéer till verklighet och resultat ser du nedan.


Det var länge sen jag publicerade något på AW Creative ... jag har helt enkelt för lite tid. Idag skrev jag där första gången på länge och hoppas att jag hittar tid att vara aktiv där lika ofta som här. För dig som inte följer AW Creative kommer jag att dela alla inlägg här så att du inte missar något ;)

Men nu till april-bakgrund!

En bakgrund till mobilen och två till dator (en med kalender i mitten och en med kalander på sidan). När du klickar på nedladdningslänk så kommer du till min google drive - april fil - och där kan du välja själv om du vill ladda ner en, två eller tre bilder.

På min mobil ser det så här ut:På dator ser det lika fint ut...iaf på min 13 tum laptop.
Vad tycker du om den här bakgrunden? Har du laddat ner den? Kommer du vänta på Maj - Bakgrund?
Lämna gärna din kommentar :)