Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Hydration Recovery Aerating Gel Mask

- I samarbete med Lumene -

Att testa en ny skönhetsprodukt är alltid kul och spännande. För två veckor sen fick jag testa Hydration Recovery Aerating Gel Mask och efter två veckors användning kan jag säga att den här produkten kommer definitivt att stanna på min skönhetshylla för alltid! 
En superåterfuktande mask

Den innovativa luftiga sammansättningen med vattengel bidrar till en omedelbar återfuktning som ger huden en behaglig, fullt återfuktad, mjuk och fyllig känsla. Innehåller rent nordiskt källvatten som ger hyn ett friskt utseende och vårdande ekologisk nordisk björksav samt vår Hydra-teknologi, som framtagits för att omedelbart lyfta fuktnivån i huden.


Hur du använder produkten

Alt 1
Applicera på rengjort ansikte och låt verka i 5–10 minuter. Skölj med kallt vatten. 

Alt2
Använd som intensivcreme: Applicera som sista hudvårdsprodukt på kvällen och låt verka över natten. Använd 2–3 gånger i veckan eller vid behov.

Enligt mig

Den används dagligen, både under sminket som.en "dag-gel" men också till natten. Att vakna upp till ett babylent ansikte känns helt fantastiskt! Är helt förälskad i denna mask! Den gör min hud lycklig! Sååå len och återfuktad. Luktar otroligt gott!!!
Rekommenderar den starkt till alla slags hudtyper.


Min testförpackning innehåller bara 15 ml gel mask men efter två veckors användning (dag & natt) har jag fortfarande kvar mer än halva burken! Wow!

Du kan beställa full size (150 ml) Hydration Recovery Aerating Gel Mask hos Lyko - HÄR