Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Energize - Goodiebox No 9

Har du någonsin sagt ja till något som du egentligen inte vill, och lovat dig själv att det var sista gången. Igen. Och igen. Att alltid vara andra till lags är en seriös grej. Det kanske inte alltid låter speciellt jobbigt. När det väl kommer till kritan så är det väl inget fel med att göra andra glada? Men - när du gång på gång låter andras behov gå före dina egna förlorar du tid för återhämtning. Det går ut över dig och din energi. Energi är grundläggande och inte bara på ett spinningpass.


Och visst, du kan alltid stålsätta dig och klunka en energidryck. Men om du inte pluggar inför ett prov eller kör en rejäl utekväll finns det två sätt att effektivt ladda din energi på.

Första steget är att vara yourselfish och planera in egentid i din kalender (alltså, bokstavligt talat skriv ner det som om det vore ett avtalat möte). Steg två; ta reda på vad som ger dig energi, vad som gör dig oövervinnerlig och klura ut vad som stjäl av din energi.

Denna energigivande yourselfishness-box är en kompott av fantastiska produkter som får energinivå att nå månen. 

5 produkter i boxen (3 full size) - Värde 753 kr


Boxen fick jag hem för 8 dagar sedan men pga tidsbrist har jag inte hunnit skriva om det tidigare men ... testade alla produkter och hittade mina nya favoriter!
1. PHASE ZERO MAKE UP Metail Foil Eyeshadow

Rek pris 123 kr


Denna krämiga glitterögonskugga från Phase Zero Makeup ger lite extra skimmer till ögonen. Man kan lätt använda den med andra färger eller till den perfekta monokroma looken.
Min favorit. Använder den både till dag och festlook.2. JAMES READ H2O Tan Drops Face


Rek. pris 395 kr för 30 ml


En skimrande och solkysst hy mitt i vintern? Ja, tack! Dessa tan-drops från James Read Tan skapar en fläckfri, glowing och återfuktande hy utan tilltäppta porer. Det bästa? Den håller i flera dagar! 
För optimalt resultat, börja med ett par droppar för att sedan gradvis bygga upp en solbränna.
Min andra favorit! 3. STARSKIN Glowstar Foaming Peeling Puff

Rek. pris 99 kr


Denna peeling-puff är en unik patenterad exfolierande puff som tar bort döda hudceller effektivt med en naturlig mix av alpha hydroxisyror, morot och broccoliextrakt. Man använder den 1-2 gånger i veckan.
Har använt den en gång och det ser ut som att innehållet räcker till minst 4 gånger... alltså 4  veckor.4. CLINIQUE Take the Day Off Makeup Remover

Rek. pris 215 kr


Vi alla vet den tillfredsställande känslan av att komma hem efter en lång dag (eller en natt fylld av festligheter) och tvätta bort sminket. Speciellt när det går i ett svep utan att lämna några spår kvar. *Njuuuter* För att avlägsna, dutta lite makeup remover på en bomullsrondell och massera försiktigt runt ögonen. Skölj noggrant och badda torrt. Allergivänlig och 100% parfymfri.5. VITAMASQUES Crystal Glow Hydrogel Eye Mask

Rek. pris 112 kr


Puffiga och svullna ögon kan man lugna ner med denna enkla och briljanta hydrogel ögonmask av Vitamasques. Berikad med kristallextrakt och superenkel att använda.Ta kontroll över din hälsa, din lycka och dig själv. Du kan alltid ge 110%, men du behöver tid till att tanka energi och ladda om på nytt.

Läs mer om Goodiebox HÄR och signa upp för en prenumeration.

 Ingen bindningstid - du kan avsluta din prenumeration när du vill. Du betalar 199 kr per månad och varje månad får du en box med produkter till ett värde av minst 750 kr. 

Om du beställer via min länk HÄR får du 50% rabatt på din första box!