Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Tre dagar i Budapest

Förra veckan var vi i Budapest. Eftersom det var en business resa och dessutom ganska kort -  måndag kväll till torsdag eftermiddag - så vi hade inte haft tid eller ork att se alla "must-see" i Budapest men vi är ändå nöjda med resan. Vi ska definitivt åka ditt igen!
Måndag


Vid 19 är vi äntligen i Budapest. Vid 21 checkar vi in på vårt fina hotell - NEW YORK PALACE - som verkligen överträffar mina förväntningar!!! Wow alltså!!


 Tisdag


Kl 7 är vi redan på väg till Gödöllő. Ett möte, mycket jobb och minst 5 liter kaffe, haha.

På eftermiddag besöker vi House Of Terror.
Museet bygger på historien kring de två terrorregimer Tyskland och Sovjet som tydligt präglat staden. Denna byggnad är framstående och elegant, men bakom denna charm döljer sig ett hemskt inre. Byggnaden har utgjort såväl tortyrkammare som förhörsrum för både nazisternas och kommunisternas hemliga polis. I byggnaden har människor fängslats fram till 1989 och de drabbade var personer som inte gav vika för kommunistregimen.
Efter en lång dag är det äntligen dags att slappna av ... ett glas vin i sängen och Netflix borde funka, hehe.
Vid kl 20:30 fick vi veta att Relax-pool och SPA samt gym ingår i priset såå onsdag är redan planerad! ;)
Onsdag

SPA-dag!!!

En mysig morgon i relax-poolen, bastun och te-rummet sen en promenad och shopping.
Torsdag

Dags att åka hem!

Kl 11, sista kaffet i rummet sen ska vi ta en titt på Dunau och åka till flygplats....

New York PalaceSuper fint, stiligt och... så lyxigt! Hotellet förtjänar verkligen sina fem stjärnor!!!
New York Place har allt jag önskar mig av en bekväm vistelse: God service, ett riktigt bra läge och fantastisk mat!
Om du ska resa nån gång till Budapest så rekommenderar vi varmt att du bor på New York Palace!
Mitt Tips Till Dig


På Hotels.com hittar du alltid de bästa erbjudanden oavsett om du vill besöka Budapest, Dubai, Spanien etc.... Så du kan spara lit pengar och ....

Du kan spara ännu mer om du använder Refunder! Nämligen, via Refunder får du upp till 5% återbäring på ditt köp hos Hotels.com.

Om du registrerar dig på Refunder via min länk - HÄR - så får du även 50 kr! Smart, va? ;)