fredag, februari 28, 2020

Gå på moln

- I samarbete med Buzzador och Salvequick Sverige -


Man lägger oftast fokus på händer och ansikte när det gäller hur man tar hand om sig själv.”Fötterna syns ändå inte”, men... De belastas ju och utsätts för tryck och yttre påverkan hela livet!


Foot Rescue är effektiv och samtidigt mycket skonsam mot huden. Denna fotkräm har en unik formula med den aktiva ingrediensen 1,5-Pentanediol! Den aktiva ingrediensen ger en stark fuktgivande effekt och stöder hudens naturliga förnyelseprocess. Den skyddar även fötterna från bakterier och svampangrepp, vilket är extra vanligt i miljöer som gym, omklädningsrum och offentliga badhus. Fotkrämen läker och reparerar huden effektivt och tar bort torr hud, förhårdnader och hälsprickor. Resultatet är helt mjuka och silkeslena fötter. Helt enkelt en allt-i-ett-kräm som ersätter fotfil, fotbad, krämer och peeling.

Härlig kräm som gör fötterna lena o mjuka
Fötterna förtjänar lite uppmärksamhet och välgörande efter allt jag utsätter dem för. 

Som Buzzador fick jag testa Foot Rescue och berätta om min upplevelse. Har använt den i ca 2 veckor och kan bara säga WOW!!! Bästa fotkrämen ever! Redan efter första smörjningen blev det en markant skillnad och efter en vecka var fötterna som nya! Dessutom luktar supergott! 

Jag är jätte nöjd med Foot Rescue och absolut rekommenderar den för dig som har problem med torra fötter. 


Med koden BUZZSALVEQUICK får du just nu 30% på Foot Rescue Cream hos Apotea.se och Apotek Hjärtat online. 

Gäller bara till om med 3 mars!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar