Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

En tidig födelsedagspresent

- I Samarbete med Magnifika Fransar -

Vem älskar inte att få presenter? De gör vardag till en lite bättre.

Snart fyller jag år och redan i onsdags landade första underbara paketet i brevlådan. Måste säga att jag blev glatt överraskad då jag öppnade det! Det är det jag ville testa för längesen!Magnifika fransar är INTE något jag vart med om tidigare!
De är unika, ett helt nytt koncept! Man använder inte något lim utan enbart Organisk Magnetisk Eyeliner! Det tar bara några sekunder att få till.
Endast 3 enkla steg: Linjera, Torka, Klicka - Klart! Enklare än så här blir det inte!Magnifika Fransar


- Magnifika fransar är veganska (inte äkta hår)
- Har transparenta linjer vilket ger en mer naturlig 'Look' (inga svarta linjer i fransremsan)
- Endast fint tunt fiber (inga hårda fransar i plast)!
- Fransarna innehåller 5 små magneter som inte syns på ögonlocken
- Fransarna är fjäderlättaMagnetisk Eyeliner
Eyeliner är magnetisk! Torkar på bara några sekunder & är vattentät! Alltså kan man bada med den på utan att de magnetiska partiklarna förstörs. Självklart badar man bara med eyeliner på, inte själva fransar!!!Resultat

Magnifika fransar är inte de billigaste men jag tycker att de är absolut värda sitt pris, särskild om man kan använda de under flera veckor/månader!

Just Nu har Magnifika Fransar 50% rabatt på alla sina produkter. Gäller endast under begränsad tid! Alla ❤ Dag är runt hörnet så passa på!