Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Bli brun fortare, med eller utan sol - Tanning Kapslar

- I samarbete med Protein.se -


Den här burken fick jag på min födelsedag! Brun Utan Sol - tanning kapslar som skyddar huden och hjälper att bli brun fortare, med eller utan sol. 

Är det sant?!! Det skulle vara helt fantastiskt!!! Nu testar jag kapslarna och får väl se om de är så bra! 


En burk innehåller 150 kapslar. Man äter två kapslar/dag så en burk räcker till ca 2,5 månader. 
Har inte hunnit testa dem jätte länge men jag hoppas att de ger det resultat jag hört att de ska ge. Jag började med kapslarna på min födelsedag så idag är det exakt två veckor. 

Enligt Protein.se så är det väldigt individuellt hur fort man märker någon skillnad samt att kapslarna funkar ännu bättre i samband med sol! Vi får se! 

Nu testar jag kapslarna och ger dig feedback om 2,5 månader :) Hoppas det funkar .... utan sol!

Information om produkten GMO-fri
Naturligt brun hudfärg
Ingredienser som samtidigt förebygger rynkor och gör huden slätare
Med betakaroten och lykopen
150 Kapslar, 2.5 månader

En vackert brun hud kan vara svårt att skaffa sig, särskilt i nordligare breddgrader. Brun Utan Sol innehåller ingredienser som skyddar huden och hjälper att bli brun fortare.

PABA (Para-aminobensoe) hittas främst i hudcellerna och är viktig för hudens pigmentering och används för att motverka torr hy, eksem, samt skydda mot skadlig UV-strålning. L-Tyrosin är en föregångare som behövs till produktion av melanin, som ger huden dess bruna färg.

Druvkärneextrakt anses vara en av de mest effektiva och naturliga hudvårdsingredienser som finns. Det förbättrar hudens utseende genom att skydda den mot cellskador som uppstår av UV-strålning.

Brun Utan Sol innehåller dessutom koppar. Brist på denna mineral kan leda pigmentförlust i hud och hår. Vitamin E gör huden mer elastisk, förebygger rynkor och skyddar huden mot solens UV-strålar.

OBS: Rekommenderas ej för rökare.

BRUN UTAN SOL, SELF-TANNING, 150 KAPSLAR kostar 349 kr. Lite mycket, tycker jag, men om kapslarna verkligen fungerar så absolut är produkten värd sitt pris. Dessutom, om du är en ny kund, så får du 20% rabatt! Koden: NYKUND anger du i kassan!

HÄR är direktlänk till produkten.
Om du har redan testat kapslarna så hör gärna av dig. Jag är jättenyfiken vad du tycker!

Kommentarer

 1. Svar
  1. Ja, jag fick en naturligt fin färg på kroppen samtidigt som dessa varit så bra för min hy!

   Radera

Skicka en kommentar