Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Pengar tillbaka på allt du handlar online

-  I samarbete med REFUNDER -


Jag vet att det är många som gillar att handla på nätet, precis som jag gör! Men är det inte fantastisk att även få pengarna tillbaka på allt du köper?
Här kommer ett riktigt smart tips till dig! 


Refunder


Refunder.se är din startsida för all nätshopping. Genom att utgå från Refunder.se när du ska handla på nätet får du pengar tillbaka varje gång du genomför ett köp hos någon av de hundratals välkända butiker Refunder samarbetar med.

Det enda du behöver göra för att få återbäring är att bli medlem (personlig kompiskod : BLOGGEN) och shoppa via Refunder. Det kostar ingenting att vara medlem och du får pengar tillbaka på alla dina köp.

Du samlar din återbäring och kan när som helst gå in på ditt medlemskonto och se hur mycket pengar du har. Så snart du har mer än 100 kronor kan du föra över pengarna direkt till ditt bankkonto.

De har över 880 anslutna butiker och erbjuder återbäring upp till 30%! 

Refunder - Knappen


Med tjänsten Refunder-knappen kommer du aldrig mer förlora pengar för att du glömt bort att utnyttja Refunder innan ditt köp.
Refunder-knappen kan enbart installeras på din dator. Om du handlar på din mobil så måste du komma ihåg att gå på Refunder - appen, hitta din butik och sen klicka dig vidare.Refunder-knappen är gratis att ladda ner för alla Refundermedlemmar (knappen finns att ladda ner på Refunder hemsida).

Så funkar Refunder-knappen:

1. Se återbäringen på Google

Refunder-knappen håller reda på vilka butiker som är ansluta till Refunder.se och meddelar vilken återbäring du kan få direkt i sökresultatet på Google.
2. Missa ingen återbäring!

När du besöker en butik som är ansluten till Refunder.se får du ett meddelande och möjlighet att aktivera din återbäring direkt.
3. Se din återbäring

När din återbäring är aktiverad får du ett meddelande om hur mycket du får tillbaka och pengarna för ditt köp kommer att föras över till ditt Refunder-konto.
4. Se rabattkoder

Om en butik har en giltig rabattkod visas den vid klick på Refunder-knappen. Detta gör att du slipper leta runt efter rabattkoder samtidigt som du säkerställer din återbäring.Alla mina favvo butiker är anslutna till Refunder så jag köper i princip allt via Refunder.
Om du köper mycket på nätet så testa Refunder (om du inte gör det än)! 

Det enda du behöver göra för att få återbäring är att bli medlem (personlig kompiskod : BLOGGEN) och shoppa via Refunder. Det kostar ingenting att vara medlem och du får pengar tillbaka på alla dina köp.