Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Me Myself And I - Goodiebox no.8

Res minst en gång i månaden! Vänj dig vid att gå upp klockan sex på morgonen varje dag och ge dig ut på en löprunda. Sätt dig in i politiska frågor! Sluta med socker, kolhydrater, mjölkprodukter, alkohol, gluten och alla läckerheter som någonsin har kittlat dina smaklökar. Det är väl så man gör?


I stället för att sätta upp orealistiska mål, borde du istället ta den enkla vägen och bara göra sådant som gör DIG glad, och det så ofta som möjligt. När vi ändå är inne på ämnet, när fokuserade du senast på dig själv? 
Visste du att när du tar tid för dig själv, lägger energi på skön egenvård och låter dina egna behov styra, så är det en riktig humörhöjare? Slå släpp förväntningarna och unna dig yourselfishness! 


Senaste Godiebox Me, myself and I innehåller: 

6 produkter i boxen (3 full size) - Värde 1002 kr


Varsågod ta en titt!1. N.A.E  Delicatezza Soothing Body Balm

Rek. pris 89kr


En ljuvlig kroppskräm för  daglig hudvårdsrutin. Formulan innehåller ekologisk apelsinblomsextrakt och aloe vera och är speciellt ämnad för att lugna huden. Den här ekologiska och veganska krämen är ett måste. Den har en naturlig doft som är skonsam mot huden. 98% naturligt innehåll.

2. ZARKOPERFUME PURPLE MOLéCULE 070.07


Rek. pris 1100 kr för 100 ml


Vill du finna solskenet mitt i vintern utan att behöva resa till Bali? Nu behöver du inte leta längre! Den här är en eu de parfum som ger dig samma härliga känsla som en resa till värmen. Den påminner om scandi-sommar när blommor slår ut, mer gudomligt än så här blir det inte.3. NAOBAY Recovery Mask

Rek. pris 257 kr

Den lugnande ansiktsmasken är ett perfekt val för den känsliga huden och erbjuder den cocktail av vitaminer och mineraler som varje hud törstar efter. Den här trotjänaren innehåller apelsinblomsvatten, e-vitamin och till och med extrakt av marshmallows. 4. GLOV Moon Pads

Rek. pris 74 kr

Dessa återanvändbara bomullspads tar skönhetsrutin till en högre nivå! De är miljövänliga och superenkla att använda och ersätter användningen av totalt 800 vanliga bomullspads OCH de kan tvättas i 30°. De kan användas tillsammans med vatten, toner eller endast olja.
5. de_CURE  N° DAY1 Lightweight Day Cream

Rek. pris 850 kr för 50 ml


Den här är moderna mästerverket inom skönhetsvård. En lättviktig, kladdfri fuktkräm med tre molekyler i form av hyaluronsyra kombinerad med PGA. Det bästa av allt? Krämen dränker huden i fukt och skyddar dess kollagenlager.
6. BIODERMA Sensibio H2O

Rek. pris 139kr för 250ml

Det här supermilda micellärvattnet för sminkborttagning hjälper till att återskapa skyddsbarriär, dygnet runt, sju dagar i veckan. 

Kika in här (klick) för att läsa mer om Goodiebox och signa upp för en prenumeration. Ingen bindningstid - du kan avsluta din prenumeration när du vill. Man betalar 199 kr per månad och varje månad får man en box med produkter till ett värde av minst 750 kr. Om du beställer via min länk får du 50% rabatt på din första box!

Testa själv!