Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Nya Klor

Var hos bästa Magda nu i veckan och fixade nya naglar igen. Tog med mig min lilla Paco och det verkar som att han var också intresserad av att få nya fina klor haha.


Det råder ingen tvekan att Magda är den bästa på sitt yrke. Jag är alltid supernöjd! Hon vet nyaste trender, har alltid superfina idéer och om det är så att jag inte vet vad jag vill ha så kan jag lita på att hon hittar på nåt som passar min smak. Så var det också denna gången! Alltså jag vet ingen bättre än henne!
Snälla, gulliga moster, fixa också mina klor


Min lilla Paco följer mig överallt, t.o.m till nagelsalong. Han var jättesnäll och lite nyfiken vad som händer med mammas händer/naglar. 
Verkade som att han vill också fixa sina klor haha. Min lilla stjärna.


Kommentarer

 1. Så fina naglarna blev :). Älskar den där känslan med att göra naglarna fina :). Gulligt där att även han ville få sina gjorda :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar