måndag, november 11, 2019

Så är det äntligen dags!

Efter lång lång väntan är det äntligen dags att hämta vår nya familjemedlem!
18-timmars båtresa framför mig innan jag är framme i Polen. Garanterad sjösjuka i resepaket. 

Men det är värt det och jag är så taggad! 

Jag väntade på den här dagen 15 veckor och idag är det redan dags! Nu har jag packat väskorna! Åker om 5 timmar. Är framme imorgon vid kl 13.
Det är spännande men samtidigt lite skrämmande. En ny familjemedlem! Trots vi har läst alla möjliga tips och info man kan tänkas behöva för att vara så väl förbered som möjligt innan en ny familjemedlem flyttar in, är jag otroligt nervös idag och en massa frågor snurrar i huvudet.... Kommer vi klara oss bra? Kommer lilla Paco att älska oss?

Resan hem kan vara ett äventyr för både mig och Paco men jag ska göra allt jag kan att det är så lugnt som möjligt.... iaf för honom.

Wish me good luck!

Om du är nyfiken vem Paco är och hur han ser ut så kika in i bloggen på onsdag kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar