Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Så är det äntligen dags!

Efter lång lång väntan är det äntligen dags att hämta vår nya familjemedlem!
18-timmars båtresa framför mig innan jag är framme i Polen. Garanterad sjösjuka i resepaket. 

Men det är värt det och jag är så taggad! 

Jag väntade på den här dagen 15 veckor och idag är det redan dags! Nu har jag packat väskorna! Åker om 5 timmar. Är framme imorgon vid kl 13.
Det är spännande men samtidigt lite skrämmande. En ny familjemedlem! Trots vi har läst alla möjliga tips och info man kan tänkas behöva för att vara så väl förbered som möjligt innan en ny familjemedlem flyttar in, är jag otroligt nervös idag och en massa frågor snurrar i huvudet.... Kommer vi klara oss bra? Kommer lilla Paco att älska oss?

Resan hem kan vara ett äventyr för både mig och Paco men jag ska göra allt jag kan att det är så lugnt som möjligt.... iaf för honom.

Wish me good luck!

Om du är nyfiken vem Paco är och hur han ser ut så kika in i bloggen på onsdag kväll.