Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

❤ PACO❤ - en ny familjemedlem

Idag kom jag tillbaka till Sverige med en ny familjemedlem! PACO!
Egentligen UNO Chow In The Fog , men vi kommer kalla han för PACO. En liten, jättesöt mops!
Det var en lång resa (18 timmar till Polen, 5 timmar där och 18 timmar tillbaka) och jag är jättetrött men otroligt glad och lycklig! Jag väntade på den där dagen nästan 4 månader!
I måndags när jag åkte dit var jag nervös och (även om jag är ganska stresstålig) med en stor klump i magen. Tills jag fick träffa min lilla Paco. Klump i magen försvann och jag var sååå lycklig... Han hade också värsta stressen men när jag fick hålla han så han blev lugnare och jätteglad!
Det är kärlek vid första ögonkastet!Under 18-timmars resa var han med mig hela tiden...och följde mig överallt i sin nya väska!
I hytten ville han bara gosa, lilla sötnos ❤
Nu sover han i mitt knä medan jag skriver det här inlägget.

Resa till Sverige

Tycker du också att han är söt? :)
Som hund och katt

Fionek (våran katt) håller sig borta från valpen och jag är lite rädd hur Fionek kommer att reagera om Paco kommer för nära. Katten brukar sova i våran säng (i fötter) och hunden kommer ha plats bredvid sängen så jag hoppas att det inte bli bråk. Fionek är två gånger större än Paco.

Du som har både hudn och katt, hur var det med de? Tog det lång tid innan de accepterade varandra? Hur gjorde du att hjälpa de? Ge mig gärna tips vad jag ska tänka på eller hur jag ska göra att minska stress för båda?