Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Mina 3 favoritappar för bildredigering direkt i telefonen

Nu är vi alla fotografer. Det räcker med att ha en smartphone utrustad med en bra digitalkamera och känna till appar för bildredigering.
Jag tyckte aldrig att fotografering med en smartphone är anmärkningsvärt tills
 jag insåg att det inte är kameran som gör oss till en fotograf utan färdigheterna att använda den.
Den bästa kameran är den du har med dig


Jag har alltid min smartphone med mig (medan Canon samlar damm hemma) så det var nödvändigt att hitta apparna som jag kunde använda för att behandla foton. Och det handlar inte bara om att lägga till filter.
Här är 3 av mina favoritappar jag använder dagligen.MANUAL CAMERA

DSLR Camera Professional (Procam)


Min mobil har ganska bra kameran men den här appen är en av de jag använder ganska ofta istället för min mobilkamera!
Appen har allt som en professionell kamera måste ha (fullständig manuell kamerastyrning på ISO, slutartid, exponering, fokuspunkter, manuell och autofokussystem och massa andra funktioner).Jag använder PRO - version (kostar 45 kr) men det finns gratisversion (Manual Camera Lite: DSLR Camera Professional). Bra att testa innan man köper PRO.
Ladda ner appen HÄR
SNAPSEED

Det här appen använder jag mest när jag redigerar bilder jag tagit med min Huawei.
Snapseed har allt vad en fotograf behöver. Förutom en massa olika filter finns det också en massa "verktyg". Snapseed ger alternativ för att förbättra fotokontrast, exponering, horisontlinjerätning, vitbalans (färgförbättring) och tre gånger fler alternativ som jag aldrig har använt (ännu).
Appen är superbra! …och dessutom smart, roligt, enkel att använda och GRATIS!
Ladda ner appen HÄR

ENLIGHT PIXALOOP

Photo Animator
Jätte cool app, tycker jag. Sitter timmar och testar, som ett barn! Ska inte skriva vad appen gör och hur bra den är .... Låt bilderna tala!
Pro-version är rejält dyrt, tycker jag (45 kr/mån) men då kan du spara animation som GIF och får otrolig många, fina effekter till dina bilder. Jag nöjer mig med gratis version och laddar ner animation i mp4 och sen konverterar det till GIF. 

Testa gratis version! Den är jätteroligt! 
Ladda ner appen HÄR

Listan över alla appar för bildredigering som jag har på min mobil är ganska lång men just nu använder jag för det mesta dessa 3 appar plus min Huaweis verktyg.

Canva, Lightroom och Photoshop använder jag BARA på dator. Gillar inte mobilaversioner...det är typ som att de där apparna är inte kompatibla med mig...... Men testa du, kanske det går bättre för dig.

Hursomhelst.....det är alltid roligt att testa nya appar! Tipsa mig gärna i kommentarfältet om appar för bildredigering som du använder. Kanske det blir också min favorit!