lördag, november 23, 2019

Honest Organic Coffee

- I samarbete med Buzzador -

Efter ett decennium som en av de bäst säljande ekologiska dryckerna i USA har Honest kommit till Sverige. 

Häromdagen fick jag (som Buzzador) möjligheten att testa Honest kaffe latte och cappuccino. Vill du veta vad jag tycker om dessa två drycker?


Honest är ekologiska drycker som är gjorda på råvaror av högsta kvalitet direkt från naturen och som dessutom har ett lågt kaloriinnehåll med ungefär 30 procent mindre socker (och inte heller några artificiell sötningsmedel!) än liknande drycker. Honest är även certifierade med EU:s märkning för godkända ekologiska certifierade livsmedel samt med den brittiska motsvarigheter till KRAV-märkningen, Soil Association. Honest kaffedrycker är också Fairtrade-märkta.

Helt enkelt kaffe där varje böna är rostad till perfektion för att maximera dess rika smak innan den blandas med krämig, ekologisk mjölk och en liten gnutta rörsocker. 

Allt det här låter jävligt bra men... bara teoretiskt. Men det ska ju inte låta bra....Det ska smaka bra, eller? Enligt mig

Efter all information jag läste så hade jag lite för höga förväntningar på dryckerna och blev faktiskt jätte besviken. Tycker att kaffesmaken knappt finns där, istället var smaken blaskig och kändes konstgjord. 
Jaa, det går att dricka.... om man är törstig men absolut ingen WOW!


Det är bara min åsikt men du kanske gillar dem, vem vet. Prova själv och se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar