Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Instagram - Klisterlappar {för gratis nedladdning}

Jag märkte att många instagram-profiler fortfarande använder kort med olika texter till sina instagram/blogg bilder och jag tycker också att det är jättebra komplement för flat lay men även för blogginlägg. Så idag gjorde jag några klisterlappar för varje veckodag i två version.


Det finns totalt 14 kort att skriva ut.
Klisterlappar är anpassade för att utskrift på A4-ark så du kan enkelt skriva ut dem på vanliga skrivare och det finns skärande linjer, så det blir också lätt att klippa rakt.

Jag hoppas att du gillar mina klisterlappar. Använd dem hur och när du vill på din blogg eller instagram. Jag skulle vara jätteglad och tacksam om du taggar mig @agnes_winqvist på din instagram.

Enjoy!


bit.ly/2p9kaOg
   With ❤  From