onsdag, oktober 02, 2019

Instagram - Klisterlappar {för gratis nedladdning}

Jag märkte att många instagram-profiler fortfarande använder kort med olika texter till sina instagram/blogg bilder och jag tycker också att det är jättebra komplement för flat lay men även för blogginlägg. Så idag gjorde jag några klisterlappar för varje veckodag i två version.


Det finns totalt 14 kort att skriva ut.
Klisterlappar är anpassade för att utskrift på A4-ark så du kan enkelt skriva ut dem på vanliga skrivare och det finns skärande linjer, så det blir också lätt att klippa rakt.

Jag hoppas att du gillar mina klisterlappar. Använd dem hur och när du vill på din blogg eller instagram. Jag skulle vara jätteglad och tacksam om du taggar mig @agnes_winqvist på din instagram.

Enjoy!


bit.ly/2p9kaOg








   With ❤  From




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar