Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

För en strålande och felfri hy

- I samarbete med Oriflame -

Skapa den perfekta grunden för din makeup och som dessutom ser till att den håller hela dagen! 


Giordani Gold från Oriflame är min favorit varumärke om det gäller bas-produkter som foudation, primer, bronzer mm...
Ta en snabb titt på tre produkter från GG som (jag tycker) är absolut must-have i skönhetshyllan och dessutom till superpris just nu!Youthful Radiance Elixir Primer

Djupverkande elixir för en strålande ungdomlig hy!


Silkeslen, intensivt återfuktande, hudförfinande primer med skimrande mikropärlor i rosa och guld. Bär den ensam eller som en bas för att uppnå en fulländad makeuplook.
Age Defying Foundation SPF 8

Ger dig en perfekt och jämn bas och motverkar hudens åldrande!


Foundation som jämnar ut hudtonen och ger en mer strålande hy som ser synligt ungdomligare ut (konsumenttestad). Innehåller det exklusiva och ovanliga vit tryffelextrakt som ger antioxidantegenskaper och en mjuk och smidig finish samt SPF 8 UV-skydd.


Sheer Powder SPF 15

Innehåller 90% mineraler för en sammetslen finish!


Mineralberikat, pressat puder med en lätt finish som ger hyn en strålande, ungdomlig lyster. Med 90% mineralpuder, antioxidanter och SPF 15 för att förhindra uppkomsten av för tidigt åldrande. Lätt till medium täckning.


Passa på! Superpris gäller bara till 17 oktober!