Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Instagram Stories Highlight Covers { Gratis nedladdning! }

I det här inlägget presenterar jag ett nytt paket - 19 ready-to-use icon covers - med subtila pastellfärger. Varsågod! Ladda ner och snygga till din instagram!


Idag delar jag ett nytt paket både här på bloggen och på Pinterest. Om du gillar bilderna så ladda ner vilka bilder du vill eller hela paketet och använda hur du vill men snälla, respektera mitt arbete!!!

Mina två andra paket som jag har delat på Pinterest för länge sen, fick helt plötslig flera olika "upphovsman" vilket inte är ok, tycker jag. Så jag ber dig! Dela inte vidare som "dina" utan länka gärna till min blogg eller till det här inlägget.
Nedladdning


Klicka på bilder så går du vidare till min Google Drive där du kan ladda vilken bild du vill eller alla på en gång. Tycker du om omslagsbilderna och laddar ner dem, lämna gärna kommentar :) 


Snart kommer några nya paket samt mina första blogg mall!

   With ❤  From