Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Hair Growth Formula Gummies

HairLust Hair Growth Formula Gummies är läckra, söta och välsmakande vingummi vitaminer till håret. De är kalorisnåla och rika på vitaminer och mineraler, med bland annat Biotin och Zink som bidrar till att bibehålla ett normalt hår. Tuggvitaminerna har en naturlig arom från jordgubbar som skapar en smakfull upplevelse varje dag, och det höga innehållet av bland annat Biotin, folsyra, B5, B6 och B12 skapar den perfekta kombinationen av näring för att upprätthålla och stärka håret inifrån och ut.
SMAKFULLA & ROLIGA HÅRVITAMINER

HairLust Hair Growth Formula Gummies är naturliga och kalorisnåla vingummivitaminer för håret, perfekta för dig som känner obehag av att svälja tabletter eller kapslar. Dessa vitaminer består av essentiella hårvitaminer och mineraler din kropp behöver för att bilda den näringsgrund nödvändig för att växa fram ett längre och tjockare hår. Kombinationen av Biotin och Zink stärker håret och bidrar till ett normalt hår. Utöver detta innehåller hårvitaminerna bland annat folsyra, jod och B-vitaminer. Dessa ämnen tillför näring till både hårbotten och hårsäckar.
INGREDIENSER:


VITAMINER:

Biotin är den mest välkända och erkända vitaminen, som bidrar till normal hårväxt. Biotin är inte enbart bra till hälsosam hårväxt utan även för upprätthållandet av hårets allmänna styrka och hälsa. Biotin är allmänt känd för att vara den viktigaste ingrediensen i kosttillskott till håret och det är inte utan anledning. Biotin backas upp av kliniska studier för dess effekt på håret och därför innehåller HairLust Hair Growth Formula Gummies 5.000 mcg biotin per daglig dos.

Vitamin A förekommer bland annat i morötter och grönkål. Vitamin A bidrar med att främja blodcirkulationen i kroppen, däribland hårbotten, som kan bidra till en normal hårtillväxt. Genom att öka cirkulationen till hårbotten främjas upptagandet av andra näringsämnen i hårsäckarna.

Pantotensyra (Vitamin B5) bidrar till en välfungerande energiproduktion. Den är också nödvändig för cell - och vävnadsbildning, samt hårsäckarna. Hormonella störningar kan orsaka ändringar i kroppsbehåringen samt resultera i tunt och skört hår. Pantotensyra används också för att normalisera bl.a. syntes, samt öka intaget av vitamin D.

Folsyra, även känt som vitamin B9 fungerar väl tillsammans med biotin. Folsyran balanserar vår metaboliska aktivitet och hjälper hårcellerna att dela sig. Folsyra bidrar också till kroppens energiomsättning samt aminosyrasyntes.

Vitamin B6
bidrar med en normal produktion av protein och glycogen. Glycogen är kroppens viktigaste energikälla till proteinsyntes, som är viktig för att din hårväxt skall fungera korrekt. Vitamin B6 fungerar bra tillsammans med zink samt bidrar till en normal hormonaktivitet, som annars kan orsaka att man tappar eller får ett skört hår.

Vitamin C bidrar till en normal produktion av kollagen, som har en betydelse för frisk hud och hår. Vitamin C arbetar bra tillsammans med Vitamin D och E, som är en fantastisk antioxidant för att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Vitamin D är den vitamin som vi saknar mest i dem nordiska länderna. Om du tappar hår kan det bero på vitaminbrist av vitamin D. En studie utförd på Universitet i Cairo 2013 visade att de kvinnor som led av detta hade ett rejält underskott av järn och D-vitamin i blodet.


MINERALER:

Zink är en nödvändig mineral som bidrar till bibehållandet av hälsosamt hår och hårväxt. Zink kan hjälpa till med att hålla de hormonella nivåerna stabila samt bidra till en normal energiproduktion och proteinsyntes, en av de vanligaste orsakerna till håruttunning och tillfälligt hårtapp.

Jod stimulerar en normal produktion av sköldkörtelhormoner och en normalt fungerande sådan. Sköldkörteln hjälper immunförsvaret och hormonaktiviteten att förbli stabila. Ett underskott av denna mineral kan leda till en icke fungerande sköldkörtel, vilket orsakar att man tappar hår.


NATURLIG:

HairLust Hair Growth Formula Gummies är baserade på naturligt socker från bär och är kalorisnåla, så du inte behöver bekymra dig för att äta de utsökta vingummivitaminerna för håret.

(Källa: HairLust)I senaste Goodieboxen fick jag testa Hair Growth Formula Gummies. Testpaket innehöll 30 "gummies" vilket motsvarar 10 dagarsförbrukning. Redan efter 10 dagar märkte jag att mitt hår blivit lite bättre. Eftersom man bör ta 3 "gummies"/dag i minst 3 månader för optimal effekt bestämde jag mig att fortsätta! Beställde 3-månaderskur ( 699 kr ) så vi får se! Före- och efterbilder tillkommer.

Har du testat någon gång eller tänker du testa Hair Growth Formula Gummies?Inlägget är inte i samarbete med Hair Growth Formula Gummies utan det är min egen vilja att rekommendera/tipsa om produkten som jag köpte själv.


   With ❤  From