Hej, jag är Agnes!
Hej Finaste!
Oavsett om vi bara träffas för första gången eller om vi är gamla vänner,skickar jag till dig en stor (virtuell) kram ♡ Ta gärna med ditt kaffe (eller te) och fortsätt scrolla ner för att lära känna mig lite bättre!

Välkommen till min blogg!
Vill du veta mer?
LÄS MER
 • BEAUTY
  Vill du hitta dina nya sminkfavoriter bland de jag testar? Här hittar du tips! Ta gärna en titt ♡
  Läs Mer
 • LIFESTYLE
  Här hittar du allt om min vanliga vardag. Koka kaffe, poppa popcorn, sätt dig i soffan och ... lär känna mig bättre ♡
  Läs Mer
 • CREATIVITY
  Jag är besatt av att lära mig nya saker där man kan låta sin kreativitet flyta och jag vill dela det med världen. Är du också en "creative soul"? ♡
  Läs Mer

Switch It Up - Goodiebox No 4

Nya rutiner kan vara stora eller små - och ibland handlar det bara om att se saker från en annan vinkel, någon gång då och då - och på det sättet frigöra några endorfiner (du vet, de där feel-good hormonerna). För vem har egentligen bestämt att dessert är något man äter sist och varför kan man inte starta varje möte med en sing-off?


Med denna månads tema är man på väg in i en ny säsong där man kan skapa sina egna Switch It Up Moments. En dos välbefinnande alltid är en bra start, som kan ge en liten boost och göra oss redo för nya rutiner.

Switch it up, switch it down and move it all around


4 full size produkter i boxen, värde - 1069 kr. Varsågod ta en titt!

1. MINETAN - Violet Gradual Tan Foam (full size)

Rek.pris - 267 kr

Violet Gradual Tan Foam från MineTan ger en djup, naturlig solbränna. Den violetta moussen motverkar orangea toner, och ger den där perfekta brännan, utan att huden behöver ta skada av solen. Trots att hösten är på intåg, kan man känna sig fräsch som en sommarmorgon i Italien!

2. ÆTHER - Xtræm Eau de Parfum (10ml)

Rek pris - 1290 kr för 75 ml

Det som är mitt är ditt! 
Ether’s Xtræm, ären unisexparfym med vackra, tunga hösttoner. En kombination av trä, blommor och en touch av mysk bildar tillsammans en subtil, sensuell, varm och sexig doft. Man kan välja att använda parfymen som den är, eller experimentera lite och blanda den med sin favoritparfym för att ge en egen personlig touch.
3. COMME DEUX  - #yellowdrops  (fullsize)

Rek. pris - 359 kr


Ny säsong - ny hudvårdsrutin! “Switch it up” med #yellowdrops Purify & Glow serum booster. Den är berikad med högaktiv niacinamid, hyaluronsyra samt en cocktail av vitaminer för att ge din hy djup återfuktning och fantastisk lyster. Använd för sig själv, eller blanda med din kräm eller foundation för att ge din hy en extra boost.

I min box fått jag #yellowdrops men andra kunde få #pinkdrops  Hydration & Radiance eller #bluedrops Pore Refining & Mattifying. Vilken Comme Deux du har fått bero på vad du skrev i din "beautyprofil"
4. AFTERSPA - Magic Makeup Remover

Rek.pris - 63 kr


En magisk wipe + varmt vatten. Och bäst av allt? Det är en ultra-mjuk wipe av polyester - inget annat. Och så kan den användas upp till 1000 gånger. Den behöver bara en runda i tvättmaskinen emellanåt. Pretty magical!
5. FULGENT WORLD - Nagelfil i glas

Rek. pris - 110 kr

Glasklar, som en sensommarhimmel i September! När löven gör sig redo att byta färg, längtar man även efter mustigare färger på både kläder och naglar. Men innan man målar på nytt lack vill man preppa naglarna för en perfekt manikyr. Fulgent Worlds nagelfil i glas är skonsam och minskar risken för att naglarna skivar sig, samtidigt som den är snygg och enkel att ta med sig i väskan.

Du kan kika in på den här länken (klick) för att läsa mer om Goodiebox och signa upp för en prenumeration. Ingen bindningstid - du kan avsluta din prenumeration när du vill. Man betalar 199 kr per månad och varje månad får man en box med produkter till ett värde av minst 750 kr. Om du beställer via min länk får du 50% rabatt på din första box! Testa själv!


   With ❤  From